Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 
URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO

URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO

Marca: Zoomer

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO
URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO
URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO

URSULET INTERACTIV KOOMA - MARO

Descriere:
 
URSULET INTERACTIV - KOOMA - MARO
Ursuletul interactiv Kooma poate fi cel mai bun prieten al copiilor, indiferent de varsta acestora. Ursuletul este pufos, simpatic, foarte istet si interactiv. Cu el, copiii invata lucruri noi si foarte utile - cantece, povesti, limbi straine, matematica si chiar sa construiasca jocuri puzzle.

Simpaticul ursulet Kooma este disponibil in doua culori - crem si maro - si poate fi conectat la dispozitive electronice cum ar fi tableta sau telefon. Pentru a pregati ursuletul de joaca, se iau cele doua labute ale acestuia si se ating una de cealalta. Ursuletul ne va anunta, printr-un sunet, ca este pregatit de joaca.
 
Daca se apasa in spatele labutei drepte, Kooma va saluta. Iar daca se apasa labuta stanga, tot in spate, vom auzi un mesaj special pentru noi. Pentru un cantecel, trebuie apasat piciorusul stang al ursuletului. Pentru o poveste, apasam piciorusul drept si Kooma ne poarta in lumea magica a povestilor.
 
Putem inregistra chiar mesaje pe care ursuletul le va repeta si pe care le putem trimite prietenilor, pe telefon! Pentru ca ursuletul interactiv Kooma sa faca toate acestea, trebuie doar sa descarcam aplicatia gratuita ”Luv n learn” pentru sistemele IOS sau Android.
Noul prieten Kooma are nevoie de 3 baterii normale, tip ”AA”, sau 6 – in cazul in care dorim sa dureze mai mult joaca.
Cine doreste sa se joace cu tableta sau telefonul, poate conecta ursuletul interactiv in modul Bluetooth. Butonul trebuie sa fie pe modul Smart Device iar ursuletul se va tine cat mai aproape de telefon sau tableta.
 
Dupa ce gasim ursuletul in lista dispozitivului, il conectam si in aproximativ 30 de secunde vom gasi numele ursuletului pe dispozitiv.Pentru inregistrare, care se realizeaza doar prima data, se va introduce o adresa de email si o parola.
 
Apoi se vor selecta butoanele din meniu, in functie de ceea ce dorim sa faca ursuletul interactiv Kooma: sa cante, sa vorbeasca, sa inregistreze mesaje, sa ne invete matematica, limbi straine sau sa ne incante cu jocurile puzzle.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.