Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 
Touchpad electronic Edu-Pad

Touchpad electronic Edu-Pad

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Touchpad electronic Edu-Pad


  Descriere
 

Edu-Pad este o tableta electronica special conceputa pentru prescolari. Plansele interactive si frumos colorate din acest set ii vor ajuta sa-si dezvolte aptitudinile de invatare a limbii prin asocierea imaginilor cu sunete si cuvinte.

Setul Edu-Pad contineo tableta electronica, 6 planse interactive si un manual cu instructiuni. Fiecare plansa are o anumita tema: calendarul, alfabetul, culorile si formele, ferma animalelor, instrumente muzicale, cifrele. Cunostintele acumulate pot fi verificate cu ajutorul unui chestionar sau al jocului "Adevarat sau Fals”, disponibile pe fiecare plansa.

In momentul in care o imagine este apasata, se va auzi de la difuzor numele obiectului pe care il reprezinta.Pe spatele plansei se afla aceleasi desene alb-negru, care asteapta sa fie colorate de catre copilul tau!Prin apasarea butonului in forma de steag al Marii Britanii, tableta va traduce cuvinte simple in limba engleza. Plansa se ataseaza partii din fata a tabletei. Pentru functionare optima, este recomandata plasarea cate unei singure planse pe tableta.

Tableta electronica este dotata si cu calendar si ceas reale. Suprafata sensibila la atingere se va opri imediat dupa un minut de inactivitate, insa se poate reporni cu ajutorul butonului de culoare alba on/off.

Cu tableta electronica Edu-Pad, invatatul va fi mai placut ca niciodata!

Caracteristici tableta electronicaEdu-Pad

· Lungime: 24 cm

· Latime: 19 cm

· Inaltime: 1,5 cm

Produsul functioneaza pe baza de baterii. Pentru functionare sunt necesare 3 baterii de tip AAA. Bateriile necesare functionarii nu sunt incluse. Jucaria este recomandata copiilor de peste 3 ani.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.