Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

The Crew Ps4

Marca: Ubisoft

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 175.20 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

The Crew Ps4


  Descriere
 
The Crew Ps4 este un joc de tip actiune curse auto cu masini lansat de Ubisoft in data de 12/2/2014, disponibil pentru Pc, Ps4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360.

Actiunea va avea loc intr-o masiva lume open-world de pe teritorului Statelor Unite ale Americii. Au fost confirmate zone precum New York, Chicago, Miami Beach, Los Angeles, Las Vegas si Monument Valley, unde jucatorii vor putea sa apese acceleratia atat pe autostrazi, zone virane, cat si pe soselele din interiorul oraselor. Intreaga lume din The Crew va fi vie, existand intotdeauna cineva disponibil sa ia parte la o competitie sau sa indeplineasca o misiune din spatele volanului. Gamerii pot forma echipe de cate patru jucatori, pentru a se aventura diverselor challege-uri de-a lungul si de-a latul soselelor din Statelor Unite ale Americii. 

In garaj, orice modificare este posibila, incepand cu aspectul exterior si terminand cu elementele care pot face dintr-o masina de strada un adevarat vehicul off-road. Multi producatori au fost deja licentiati, masini emblematice precum Chevrolet Camaro RS 1969, Camaro SS 2010, Ford Mustang 2011, Ford Focus RS 2010 sau Nissan 370Z urmand sa stea la dispozitia jucatorilor.

 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.