Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Space sand - nisip spatial 500g, galben

Marca: Kidkraft

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 27.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Space sand - nisip spatial 500g, galben

Space sand - nisip spatial 500g, galben

Descriere

Space sand e nisipul revolutionar care e placut la atingere, e usor de modelat, nu se usuca, se intinde si e extrem de pufos. Medicii pediatrici si educatorii recomanda acest nisip pentru dezvoltarea motricitatii fine a copiilor. 

Copiii au nevoie sa framante, sa apese, sa isi satisfaca nevoia tactila de impregnare asupra obiectelor cu care interactioneaza. Contine 1 forma. 

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani! A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult! Varsta recomandata: 3 ani +. Acest produs nu se mananca! Spalati-va pe maini inainte si dupa ce folositi Space Sand. Evitati contactul cu ochii! A se folosi in interior. Acest nisip nu este destinat jocurilor in aer liber! In caz de imbibare cu apa, introduceti produsul in cuptor la 120 grade C pentru 5 minute. Acest produs este conform normelor de siguranta UE: EN71. Ingrediente: nisip, polimeri plastifianti, colorant. Produsul poate varia de ceea ce este prezentat pe ambalaj. Durata de viata: 5 ani. Produs fabricat in Rusia.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.