Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set Reincarcare World Alive

Marca: Aqua Dragons

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 34.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set Reincarcare World Alive

Set Reincarcare World Alive

Descriere:
 

Aqua Dragonii au fost pe Pamant de milioane de ani si au convietuit in acelasi timp cu dinozaurii!

Aqua Dragonii sunt creaturi acvatice vii pe care le puteti urmari cum ies din ou si cresc in casa voastra. Numele lor stiintific este Artemia Salinas si au trait in mari si in lacurile sarate milioane de ani; in acelasi moment dinozaurii cutreierau Pamantul! Din familia crustacee, Aqua Dragonii arata ca mici creaturi cu trei ochi, coada lunga si cap paros de dragon, care cresc pana la 2 cm lungime.

 

Ouale lor au o capacitate uimitoare numita cryptobiosis ceea ce inseamna ca se pot usca si ramane in viata pentru a iesi din ou multi ani mai tarziu. Testele au constatat ca ouale pastrate in recipiente etanse timp de 20 ani au prins viata atunci cand s-au reintors in apa.

 
 

Setul Aqua Dragons permite copiilor sa utilizeze propriile containere pentru a creste Aqua Dragoni, sau poate fi utilizat ca un set de reincarcare pentru celelalte modele.

 
 

Linia de produse Aqua Dragons permite copiilor si iubitorilor de animale de toate varstele sa creasca o generatie de creaturi uimitoare. Doar adaugati 380ml apa imbuteliata in orice recipient si ouale vor prinde viata miraculos in doar 2-3 zile.

Initial puii iesiti din ou vor fi microscopici, dar in termen de 5-7 zile ar trebui sa ii puteti vedea cu ochiul liber.

Puii pot creste pana la 2 cm lungime. Este fascinant sa vedeti cum acestia inoata si se joaca in lumea lor subacvatica. Primul animal de companie perfect, include 1 pliculet cu oua de dragoni, 1 pliculet cu mancare pentru dragoni, 2 unelte pentru a hrani dragonii.

 
 

Varsta recomandata: Peste 6 ani

 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.