Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set de joaca Studio Profesional de Gravura

Marca: Buki

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 194.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set de joaca Studio Profesional de Gravura

Set de joaca Studio Profesional de Gravura

Descriere

Set de joaca Studio Profesional de Gravura

Set de instrumente sigure pentru copii pentru realizarea unor gravuri pe lemn sau metal. Puteti crea si personaliza 5 magneti, 5 brelocuri, 10 coliere si 1 semn de carte!

Pirograful are protectie impotriva arsurilor, termostat pentru reglarea temperaturii si buton ON/OFF. Un cleste permite adultilor sa insurubeze, in deplina siguranta, unul dintre cele 6 varfuri furnizate pentru a grava diferite modele!

Gravura metalica va permite sa desenati modele pe placile metalice si apoi sa le transformati in bijuterii sau brelocuri!

Pirograful functioneaza la retea, iar arzatorul metalic necesita 2 baterii LR06 neincluse.

Setul include multe accesorii pentru a crea si decora: markere, paiete, strasuri, lipici, cleme, forme din lemn, lanturi, inele si altele.

Avertisment! Nu este potrivit pentru copii pentru copii sub 8 ani. Activitatea se desfasoara sub supravegherea unui adult. Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani. Sunt prezente elemente mici care pot fi inghitite, pericol de sufocare! Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Culorile si continutul pot varia usor.

Necesita 2 baterii LR06-AA, neincluse. Instalarea bateriilor trebuie acuta de catre un adult. La sfarsitul duratei de viata, produsele electrice trebuie aruncate in siguranta, in centre speciale pentru colectare.

Avertisment! A se utiliza sub atenta supraveghere a unui adult. Prezenta muchiilor ascutite si a marginilor functionale. Acest dispozitiv poate fi utilizat de copii peste 8 ani si de catre persoane cu capacitati fizice, senzoriale sau mentale reduse sau fara experienta cu conditia sa fie supravegheati sau instruiti cu privire la utilizarea in siguranta a dispozitivului sau cu privire la pericolele inerente.

Dimensiunea ambalajului: 28.00 x 09.50 x 26.00 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Baterii: Necesita 2 baterii LR06 neincluse.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.