Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii

 
 

 

 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Figurine Collecta
Injusa
Santoro London

Polo Club

 
SSL

Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 299.90 Lei / Set
transport
Tara - Gratuit!
Bucuresti - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC
Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC
Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC
Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC
Comanda instant - Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC

Email Telefon

Set de joaca Raspundel Istetel - PACHET INTRU IN JOC INVAT PE LOC

Descriere

Prin intermediul acestei cărți copiii învață să recunoască numere, litere,
culori și forme, și să obțină multe alte informații utile pentru dezvoltarea lor.
Folosind jocuri simple și chestionare, ei dobândesc cunoștințe pe care
ulterior și le pot testa singuri. Cartea a fost creată în colaborare cu un
psiholog pentru copii. În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 5+ ani.
Disponibilitate: Pachet de bază (creion și carte) Carte

„Răspundel Istețel” este un concept educațional unic, prin intermediul căruia copiii pot învăța o mulțime de informații interesante și utile într-un mod amuzant și atractiv.

Creionul electronic vorbitor Albi poate citi cărți, poate rezolva un test împreună cu tine sau poate să redea cântece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distracție ce nu se termină niciodată - stiloul poate citi texte, reda cântece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cântecul păsărilor, sunetele vehiculului etc.) și juca diferite jocuri și chestionare.

CE VEȚI GĂSI ÎN PACHET?

  • Creionul electronic Albi
  • Cartea „Intru în joc, învăț pe loc”
  • Manualul de utilizare pentru creionul electronic Albi
  • 10 autocolante pentru MP3
  • 10 autocolante pentru reglare volum
  • Încărcător
  • Cablu USB

SPECIFICAȚII TEHNICE

Creionul Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta conține un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteză, baterie reîncărcabilă 365 mA / 3.7V Li-ion și încărcător de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie încorporată LI-ION, care asigură o autonomie de 8 ore bateriei. Pur și simplu conectați creionul la o priză sau într-un computer folosind cablul de reîncărcare.

CE ESTE COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic. În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții ... care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.

CUI ÎI ESTE ADRESATĂ COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?
Răspundel Istețel este destinat atât copiilor preșcolari cât și copiilor mai mari, dar va atrage, fără îndoială, și adulții. Depinde doar de ce carte veți alege.

Datorită tehnologiei speciale, chiar și copiii preșcolari care nu pot citi încă pot folosi integral cărțile. Prin urmare, ei pot "citi" un basm sau pot învăța singuri culori, numere, litere sau o varietate de forme într-un mod distractiv.

Apoi pot pune în practică toate aceste informații învățate prin jocurile educaționale distractive ce se găsesc în fiecare carte din colecția Răspundel Istețel.

Copiii și adulții mai în vârstă vor fi cu siguranță interesați de subiecte precum geografia, istoria sau învățarea limbilor străine - vezi, de exemplu, Atlasul lumii, Corpul uman, Lumea animalelor sau cărțile de învățare a limbii engleze.

CUM FUNCȚIONEAZĂ RĂSPUNDEL ISTEȚEL ȘI CUM SE FOLOSEȘTE?

Este foarte simplu. Creionul electronic Albi funcționează ca un cititor de cod special, ce este ascuns chiar în paginile cărților. Atingeți ușor o imagine sau un text utilizând creionul și veți auzi informațiile, sunetul sau muzica corespunzătoare.
Cărțile conțin o cantitate inepuizabilă de informații, dar și jocuri de verificare a cunoștințelor sau de percepție.

Marele avantaj este că creionul electronic Albi funcționează cu orice carte din colecția Răspundel Istețel, deci nu aveți nevoie de un creion nou pentru fiecare carte. 

Odată cu achiziționarea unei cărți noi, trebuie să încărcați gratuit un nou fișier audio pe creionul dvs., iar informațiile din noua carte devin disponibile imediat.

Creionul electronic are și alte caracteristici suplimentare. Datorită memoriei încorporate, îl puteți folosi ca un player MP3 sau stick de memorie USB.

AVERTISMENT!!

Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).

 


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de DMD DISTRIBUTION CONSULT S.R.L., CIF: 39557067, Reg.Com: J40/9311/2018

jucariidevis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.