Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set de joaca Pista de concurs 4,3 m Carrera GO cu baterii Patrula Catelusilor

Marca: Carrera

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 279.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set de joaca Pista de concurs 4,3 m Carrera GO cu baterii Patrula Catelusilor

Descriere
Set de joaca Pista de concurs 4,3 m Carrera GO cu baterii Patrula Catelusilor

 Pista de concurs Chase si Marshall - PAW Patrol
 Carrera GO

 4,3  m

 De la 6 ani

Fiti gata de actiune pe pista de concurs „Paw Patrol â€" Ready Race Rescue”

Distrati-va alaturi de eroii Chase si Marshall din circuitul „Paw Patrol â€" Ready Race Rescue”, care au mereu ehipamentul pregatit pentru orice situatie. Fiti gata de noi aventuri in fiecare zi, fie ca oamenii sunt in situatii in care necesita ajutor, au loc accidente sau apar situatii care necesita solutionare cat mai rapida. Alaturi de Chase si Marshall, patrupedele salvatoare, veti trece peste toate provocarile care apar zi de zi. Folositi-va abilitatile de sofer de curse in curbele si buclele palpitante atunci cand va deplasati cu viteza maxima spre locul in care s-a produs incidentul. Veti ajunge la timp la fata locului?

Chase si Marshall asteapta startul curselor!

Eroii pistei de concurs au fiecare masina lor proprie. Chase pleaca in cursele de mare viteza in masina lui de politie, iar Marshall in masina lui de pompieri. Alaturi de care dintre cei doi eroi participati la aceste curse? Care dintre cei doi catelusi draguti va castiga intrecerea? Dumneavoastra decideti aventurile in care se confrunta Chase si Marshall, astfel incat sa va distrati si sa va bucurati la maxim de acest joc, asa ca lasati frau liber imaginatiei si jucati-va dupa bunul plac.Pista de concurs â€žPaw Patrol â€" Ready Race Rescue” are o lungime de 4,3 metri, contine curbe si bucle foarte stranse si dificile, precum si rampe, pentru si mai mult entuziasm si mai multa distractie. Pachetul contine pista de concurs, eroii Chase si Marshall in masinile lor, manete pentru controlul vitezei si elementele decorative specifice acestei curse.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.