Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii

 
 

 

 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Figurine Collecta
Injusa
Santoro London

Polo Club

 
SSL

Set de joaca Engino STEM SET PARC DE DISTRACTII: London Eye si Roata Ferris

Marca: Engino

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 649.00 Lei / Set
transport
Tara - Gratuit!
Bucuresti - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set de joaca Engino STEM SET PARC DE DISTRACTII: London Eye si Roata Ferris
Comanda instant - Set de joaca Engino STEM SET PARC DE DISTRACTII: London Eye si Roata Ferris

Email Telefon

Set de joaca Engino STEM SET PARC DE DISTRACTII: London Eye si Roata Ferris

Descriere:

Setul de ARHITECTURĂ demonstrează capacitatea sistemului Engino de a construi modele imense, impresionante prin dimensiune și stil. Creează două modele supradimensionate, celebrul Turn Eiffel din Franța și Podul Portului Sydney din Australia! Modelul Turnului Eiffel măsoară 150 cm (59″) în înălțime, iar Podul Portului Sydney are 142 cm (56″) în lungime! Setul este livrat convenabil cu un recipient de depozitare din plastic, cu capac, și include o broșură despre istoria și importanța celor două structuri. Mai conține de asemenea o broșură despre clădiri și poduri, care oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică. Construiește 9 modele de lucru, precum o casă, o piramidă și diverse tipuri de poduri: pe grinzi, în arc, cu grinzi cu zăbrele, hobanat și suspendat. Este disponibilă și o secțiune de testare pentru a-ți verifica noile cunoștințe dobândite! Efectuează experimente temeinice și descoperă:
– în ce fel triangulația asigură rezistența unei clădiri;
– care sunt principalele tipuri de forțe care acționează asupra structurilor;
– cum funcționează grinzile cu zăbrele;
– care sunt principalele tipuri de poduri hobanate.

Seria DESCOPERIŢI STEM™ a fost dezvoltată de cadre didactice calificate și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice cu scopul de a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de disciplinele de bază din categoria științe, tehnologie, inginerie și matematică (STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics) într-un mod fascinant și agreabil. Fiecare pachet include o broșură completă de activități, care acoperă o arie largă de discipline: mecanică și mașini simple, structuri, legile lui Newton, energia regenerabilă și chiar robotică programabilă! Pachetele combinate pentru mașini simple și setul principal de resurse pentru fizică includ broșuri cu câte 5, respectiv 8 activități.

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la milimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de DMD DISTRIBUTION CONSULT S.R.L., CIF: 39557067, Reg.Com: J40/9311/2018

jucariidevis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.