Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set de joaca copii BUCATARIE ALBASTRA GATESTE SI SERVESTE

Marca: Little Tikes

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 529.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set de joaca copii BUCATARIE ALBASTRA GATESTE SI SERVESTE

Descriere
Set de joaca copii BUCATARIE ALBASTRA GATESTE SI SERVESTE
Noua BUCATARIE ALBASTRA GATESTE SI SERVESTE de la Little TIkes este excelenta pentru un fan al jocului de acasa. Copilul va juca rolul unui bucatar si va crea scene distractive. Chicineta va arata grozav in camera unui copil mic. Sunetele insotitoare din timpul gatitului maresc bucuria jocului. Bucataria bine echipata ii va satisface pe toti fanii experimentelor culinare. Copiilor le place sa imite adultii in treburile cotidiene. Aparatele de uz casnic le vor permite celor mici sa se simta ca intr-o bucatarie adevarata. Au la dispozitie un cuptor, frigider si cuptor cu microunde. Dulapurile si rafturile vor gazdui vase, oale si alimente. Coltul de gatit are si blat, chiuveta si uscator de vase. O multime de detalii fac ca mobilierul de bucatarie sa arate foarte realist. Setul include 18 piese, printre care si un scaunel. Necesita 2 baterii de tip AA (nu sunt incluse). Varsta recomandata 3 ani+.

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
20100 Lei
Comanda acest produs
Set Gatit
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.