Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set Creativ Elastice Creaza Bratari, 3500 Piese/Cutie

Marca: Toys

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 36.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set Creativ Elastice Creaza Bratari, 3500 Piese/Cutie

Set Creativ Elastice Creaza Bratari, 3500 Piese/Cutie

Descriere

 

Set Creativ Elastice Creaza Bratari, 3500 Piese/Cutie

 

Copiii isi doresc bratari colorate? Acest set de elastice este perfect pentru crearea unor bratari!

Caracteristici:

- Setul contine: croseta, suporturi pentru impletit,  pandative, cleme de prindere sub forma de S, elastice divers colorate, unicolore sau pestrite (15 modele).

- Elasticele sunt ambalate in cutie de plastic, cu multiple compartimente + maner pentru transport, ideala pentru a depozita elasticele si dupa utilizarea acestora.

- Acest set de elastice este perfect pentru crearea unor bratari.

- Jucaria este confectionata din material plastic, non-toxic.

- Jucaria este destinata stimularii creativitatii si imaginatiei copiilor.

Cum se asambleaza o bratara:

Model 1: Incepeti prin a traversa un elastic rasucit peste cele 2 picioare ale suportului, astfel incat sa formati un "8. Introduceti inca 2 elastice pe picioare la distanta de 1-2 mm fata de precedentul. De data aceasta cele 2 elastice nu sunt rasucite sub forma de "8". Apoi trebuie sa ridicati din partile laterale intre picioarele suportului primul elastic (cel in forma de 8, situat in partea de jos) peste celelate 2 de deasupra, eliberandu-le de pe suport. Astfel, acesta din urma va forma 2 bucle. Adaugati un alt elastic in partea superioara a suportului si ridicati din nou intre picioruse partile laterale ale elasticului care se afla in partea de jos, peste celelalte de deasupra. Repetati operatia pana cand obtineti o bratara, a carei lungime vi se potriveste. In cele din urma, nu mai ramane decat sa conectati cele doua capete cu ajutorul clemei in forma de "S.

Model 2: Daca doriti sa creati un model diferit, dupa ce a-ti asezat 3 elastice pe suport, exact ca si in modelul precedent, puteti ridica intre picioruse elasticul din partea de jos-stanga si apoi elasticul din mijloc-dreapta. Dupa ce asezati un nou elastic in partea superioara a suportului, ridicati intre picioruse elasticul din partea de mijloc-stanga si apoi elasticul de jos-dreapta. Repetati operatia pana cand obtineti o bratara, a carei lungime vi se potriveste. In cele din urma, nu mai ramane decat sa conectati cele doua capete cu ajutorul clemei in forma de "S.

Model 3: Un alt model, un pic mai complicat, este urmatorul: asezati un elastic in forma de opt pe suport, peste cele 2 picioare, apoi un alt elastic deasupra de data acesta fara a forma opt. Atentie! doar primul elastic se aseaza in forma de opt, restul elasticelor se vor aseaza normal, fara a forma opturi. Ridicati capetele elasticului de jos peste cel de sus  intre picioruse. Asezati pe suport inca 3 elastice. Ridicati intre picioruse ambele capete ale elasticului de jos peste cele 3 elastice de deasupra. Asezati un nou elastic pe suport si ridicati intre picioruse partea stanga a celor 3 elastice peste elasticul din partea de sus. Scoateti elasticul de pe picior-dreapta si asezati-l pe picior-stanga. Puneti un nou elastic in partea superioara. Ridicati intre picioruse partea din dreapta a celor 3 elastice de jos peste elasticul de sus. Puneti un nou elastic in partea de sus si ridicati peste el, intre picioruse, elasticul de pe picior-dreapta si cele 3 elastice de pe picior-stanga. Repetati operatia de la momentul in care ati asezat cele 3 elastice pana cand obtineti o bratara, a carei lungime vi se potriveste. In cele din urma, nu mai ramane decat sa conectati capetele cu ajutorul clemei in forma de "S.

Elasticele se pot impletii in multe alte modele, srimuland creativitatea fetitelor.

Dimensiune set: 15x13.5x16.5 cm

Greutate: 0.425 kg

Varsta recomandata: + 5 ani

Avertizare!

Aceasta jucarie contine piese mici din hartie. In cazul putin probabil al inghitirii unor astfel de piese, consultati de urgenta un specialist. 

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe site au caracter informativ.

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.

Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 5 ani!

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.