Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set Creativ Elastice, 1600 Piese

Marca: Irwin Toys

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 29.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set Creativ Elastice, 1600 Piese

Descriere

Set Creativ Elastice, 1600 Piese

 Setul creativ de eleastice este ideal pentru copii carora le place lucrul manual atat individual cat si grup, fiind ideal ca idee de cadou. Surpriza sta in faptul ca sunt depozitate intr-o cutie compartimentata transparenta, usor de transportat si cu clipsuri de inchidere!

 

Caracteristici:

- Kitul contine: croseta, suport de impletit, diverse pandative si accesorii atat pentru bratari cat si pentru lantisoare, cleme de prindere sub forma de S, elastice sub diverese culori pestrite, rosu, verde, negru, alb, galben, portocaliu, violet, maro, albastru, etc.

- Acest set de elastice este perfect pentru crearea unor bratari!

- Jucaria este destinata stimularii creativitatii si imaginatiei copiilor

- Elasticele sunt ambalate in cutie de plastic, cu multiple compartimente, ideala pentru a depozita elasticele si dupa utilizarea acestora

- Nerecomandat copiilor sub 3 ani, contine piese mici, detasabile.

 

Cum se asambleaza o bratara:

Incepeti prin a traversa un elastic rasucit peste cele 2 picioare ale suportului in forma de Y, astfel incat sa formati un "8”. Introduceti inca 2 elastice pe support la distanta de 1-2 mm fata de precedentul. De data aceasta cele 2 elastice nu sunt rasucite sub forma de "8". Apoi trebuie sa ridicati din partile laterale primul elastic (cel in forma de „8”, situat în partea de jos) peste celelate 2 de deasupra, eliberandu-l de pe picioruse. Astfel, acesta din urma va forma 2 bucle. Adaugati un alt elastic in partea superioara a suportului si ridicati din nou partile laterale ale elasticullui care se afla in partea de jos peste celelalte de deasupra. Repetati operatia pana cand obtineti o bratara, a carei lungime vi se potriveste. In cele din urma, nu mai ramane decat sa conectati cele doua capete cu ajutorul clemei in forma de "S”.

 

Dimensiune cutie: 20,5x17x3 cm

Greutate: 0,275 kg

Varsta recomandata: +6 ani


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.