Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set creativ Crazy Black Art Lab Giotto Waldorf

Marca: Waldorf

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 104.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set creativ Crazy Black Art Lab Giotto Waldorf

Set creativ Crazy Black Art Lab Giotto Waldorf

Descriere

Set creativ Crazy Black Art Lab Giotto Waldorf

Te vei indragosti de aceste instrumente de arta! Ai libertatea sa experimentezi diverse tehnici, sa desenezi, sa decupezi si sa dai forma ideilor tale. Desenul si arta 3D devin mai accesibile si super-creative!

Set cadou pentru copii pasionati de desen si lucru manual. Stimuleaza imaginatia si transforma arta intr-un joc distractiv!

Cate lucruri crezi ca poti crea din carioci colorate si metalizate, glitter si hartie neagra pentru arta? Cu ajutorul ghidului inclus in set,  special creat de catre ilustratori profesionisti, vei invata sa creezi foarte usor orase, litere haioase si rachete. In plus, iti va provoca imaginatia sa realizezi si alte creatii originale!

Set conceput sub indrumarea unor experti in arta si dezvoltarea psiho-pedagogica a copiilor. Stimuleaza creativitatea si gandirea logica a copiilor intre 5-10 ani. Se poate folosi ca activitate independenta sau ca un moment de relaxare in familie.

Produs in Italia din materiale de calitate superioara. Include carioci si glitter Giotto, care lasa pe hartie colori intense fara efort, astfel incat sa te poti concentra doar pe proiectul tau creativ.

Contine: 5 x carioci Decor Giotto, 5 x lipici cu glitter Giotto, 2 x carioci Metallic Decor Giotto, 10 x carton negru Canson, 1 ghid cu instructiuni creative.

Varsta recomandata: +5 ani.

Conform standardelor ASTM D-4236.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani, poate contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.   Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.

Producator: Giotto


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.