Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set creatie 2 in 1 Disney Frozen

Marca: Disney

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 79.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set creatie 2 in 1 Disney Frozen

Descriere

Set de creatie Totum 2 in 1 - Frozen Setul de creatie 2 in 1 de la Frozen este ideal pentru micii artisti care au acum la indemana doua jucarii amuzante si distractive cu care pot crea cele mai originale opere de arta. 

Setul contine creion pulverizator si margele termoadezive cu indragitele personaje din Frozen. Ana, Elsa si Olaf vor fi cei mai buni parteneri de joaca si ii vor ajuta pe cei mici sa-si dezvolte indemanarea si creativitatea. 

Creionul pulverizator le va oferi celor mici momente hazlii pentru cei carora le place sa deseneze si sa coloreze. Alege sablonul cu personajul cel mai indragit si sufla pentru a da culoare noii tale opere de arta. Creionul este simplu si sigur de folosit pentru cei mici.
 
Cu margelele termoadezive copiii isi pot crea propriile figurine din Frozen, cu ajutorul sabloanelor din setul de creatie. Margelele sunt asezate de cei mici pe sablon, sunt alese culorile, iar cand modelul este gata se lipsesc cu ajutorul fierului de calcat. Jocul este benefic pentru copiii si isi ajuta sa isi dezvolte indemanarea si coordonarea mana â€" ochi. 

ATENTIE!Produsul este recomandat copiilor peste 3 ani sub supravegherea unui adult. Contine contine elemente mici, care pot fi inghitite.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.