Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018

Marca: HAUCK

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 2794.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018
Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018
Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018
Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018
Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018

Set Carucior pentru copii Soul Plus Trio Set Emerald 2018

Descriere:

Un set de carucior trendy care este garantat a fi un rasfat. Bucurati-va de fiecare excursie de familie cu acest set extra usor. Acest carucior se potriveste cu usurinta chiar si in cea mai mica masina. Aspectul de viu colorat si materialul extra-moale, confortabil, fac setul Soul Plus Trio Set un element demn de colectie.

Cu Setul Soul Plus Trio, v-ati inscris pentru pachetul complet de rasfat. Tesaturi delicate si netede, un scaun extra-moale, relaxant, roti confortabile pentru un sentiment de plimbare indescriptibil si bineinteles, ceva pentru ochi. Cu cadrul extravagant, bi-color, este garantat ca veti iesi in evidenta.

Ne-am gandit la tot pentru acest set de carucior. Landou, scaun auto compatibil cu Baza Isofix, si unitate sport convertibil, incl. husa pentru picioruse, pot fi folosite cu usurinta de la nastere si se completeaza reciproc perfect. Mama si tata se vor bucura pentru ca piesele se fixeaza cu usurinta pe cadrul de aluminiu ultra usoara. Calatoriile vor fi foarte placute datorita rotilor din cauciuc plin, a rotilor din fata blocabile sau pivotante, ceea ce fac caruciorul usor de manevrat. Flexibilitatea este garantata si datorita manerului reglabil. Acesta poate fi adaptat pe dimensiune. De asemenea, suportul pentru biberon este accesibil.

Confort pentru toata lumea. Micutul dvs. se va simti confortabil inclusiv de la nastere, in acest LANDOU atractiv. Bebelusul dvs. va calatori in siguranta in scaunul auto pe timpul calatoriilor cu masina. Cu protectia pentru impact lateral, scaunul pastreaza copilul in sigiranta chiar de la inceput. Materialele respirabile, tetiera si pernita pentru capsor de la scaun fac scaunul auto extrem de confortabil. Scaunul pentru masina se ataseaza atat cu centura autovehicolului in 3 puncte, cat si cu baza ISOFIX DISPONIBILA SEPARAT. Combinati scaunul auto cu cadru pentru a face un set usor si manevrabil pentru cumparaturi in magazine inguste.

Bucurati-va de plimbare. Unitatea sport moale si confortabila incurajeaza copilul sa se relaxeze, pentru ca spatarul poate fi reglat pana ajunge in pozitie de somn, iar suportul pentru picioare este reglabil pe multe inaltimi . Uniatatea sport se schimba cu usurinta, astfel incat sa puteti sta linistita chiar daca copilul este cu fata catre directie de mers. Soarele, vantul si ploaia nu au nici o sansa atunci cand copertina este trasa in fata, pentru a va proteja micutul, la fel ca si husa pentru picioruse. Centura cu prindere in 5 puncte si bara din fata ofera o siguranta in plus micului dvs. Pastrati cumparaturile si accesoriile esentiale ale copilului in cosul mare de cumparaturi de sub scaun.

Cel mai usor de utilizat. Caruciorul Soul, inclusiv unitatea sport, pot fi pliate pana la dimensiuni mici, incat sa se potriveasca aproape in fiecare portbagaj.

 

Sfatul nostru! Cumparati baza Isofix Comfort Fix pentru a merge cu setul dvs.




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.