Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set Carucior Montreal Plus Easy Travel Gumball Grey

Marca: HAUCK

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 2994.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set Carucior Montreal Plus Easy Travel Gumball Grey
Set Carucior Montreal Plus Easy Travel Gumball Grey
Set Carucior Montreal Plus Easy Travel Gumball Grey

Set Carucior Montreal Plus Easy Travel Gumball Grey

Descriere

Un set de carucior complet trendy care este garantat a fi o incantare. Bucurati-va de fiecare excursie de familie cu acest set complet, extra usor. Acest carucior se potriveste cu usurinta chiar si in cea mai mica masina. Designul modern face Montreal Plus Trio Set un element real de colectie.

Cu Montreal Plus Trio Set, v-ati inscris pentru pachetul nostru complet de rasfat. Un scaun moale, relaxant, suspensii pentru confort pentru un sentiment de plimbare indescriptibil si, bineinteles incantator pentru ochi. Cu designul la moda, garantat veti iesi in evidenta. 

Ne-am gandit la toate detaliile cu acest set de carucior. Landoul, scaunul auto compatibil cu baza ISOFIX, partea sport reversibila - incluzand si husa pentru picioare, toate se pot utiliza de la nastere si se completeaza una pe cealalta perfect. Mama si tata se vor bucura pentru ca fiecare unitate se fixeaza simplu pe cadrul de aluminiu ultra-usor. Datorita suspensiilor si a rotilor pivotante si blocabile calatoria devine o incantare. Exista flexibilitate privind si pozitionarea manerului, acesta este reglabil pe inaltime si poate fi adaptat cu usurinta la inaltimea persoanei care impinge caruciorul. De asemenea, suportul pentru bauturi este usor accesibil.

Confort pentru toata lumea. Micutul dumneavoastra se va simti confortabil de la nastere, in acest LANDOU atractiv. Nou-nascutul dvs. va calatori sigur in scaunul auto pe timpul drumurilor cu masina. Cu protectia patentata pentru impactului lateral, copilul ramane in siguranta inca de la inceput. Materialele respirabile, tetiera si perna de scaun fac scaunul auto extrem de confortabil. Scaunul auto poate fi prins atat in centurile de prindere in 3 puncte ale masinii, cat si cu baza Isofix DISPONIBILA SEPARAT. Fixati scaunul auto pe cadrul caruciorului pentru a face un companion usor si manevrabil prin magazine in timpul shoppingului.

Bucurati-va de plimbare. Unitatea sport moale si confortabila incurajeaza copilul sa se relaxeze, pentru ca spatarul poate fi reglat pana ajunge in pozitie de somn, iar suportul pentru picioare este reglabil pe multe inaltimi. Unitatea sport se inverseaza cu usurinta, astfel puteti fi flexibila cu directia de mers. Soarele, vantul si ploaia nu au nici o sansa atunci cand copertina este trasa in fata, pentru a va proteja micutul, la fel ca si husa pentru picioruse. Centura cu prindere in 5 puncte si bara din fata ofera o siguranta in plus  micutului dvs.

Pastrati cumparaturile si accesoriile esentiale ale copilului in cosul mare de cumparaturi de sub scaun.

Cel mai usor de utilizat. Caruciorul Montreal, inclusiv unitatea sport, pot fi pliate pana la dimensiuni  mici, incat sa se potriveasca aproape in fiecare portbagaj.

Sfatul nostru! Cumparati baza Isofix Comfort Fix pentru a fi compatibil cu setul dvs.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.