Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set 2 in 1 bucatarie BARBIE

Marca: Barbie

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 97.67 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Set 2 in 1 bucatarie BARBIE

Descriere

Setul 2 in 1 bucatarie BARBIE este alegerea ideala pentru toate fetitele pasionate de faimoasa serie de desene animate Barbie dar care sunt si foarte doritoare de distractie! Barbie te ajuta sa gatesti ceva bun, in propria ta bucatarie inspirata de persoanjul sau! Taie ingredientele si combina-le in moduri neasteptate, foloseste spatula pentru a le amesteca, pune mancarea pe aragaz sau in cuptor si gata! Impreuna cu corpul de bucatarie cu aragaz si cuptor, vei primi si 18 accesorii vesel colorate, pe care Barbie le-ar folosi cu drag. De la polonic si cani la tocator  si un set de farfurii, vei avea toate accesoriile necesare unei mici gospodine. Setul este ideal pentru a le stimula creativitatea, coordonarea si imaginatia celor mici.


ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.