Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Turn de invatare-Learning Tower din lemn Soricel MamaToyz

Marca: MamaToyz

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 498.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Turn de invatare-Learning Tower din lemn Soricel MamaToyz

Turn de invatare-Learning Tower din lemn Soricel MamaToyz

Descriere
Turn de invatare-Learning Tower din lemn Soricel MamaToyz

Turn de invatare-Learning Tower din lemn de la MamaToyz ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice si la implicarea copilului dumneavoastra in activitatile familiei.

Caracteristici: 

Usor de folositeste proiectat pentru a permite copiilor sa urce foarte usor, avand 3 trepete de inaltime pentru a se potrivi diferitelor varste si a putea fi folosit multi ani la rand. Cu learning tower-ul, copiii mici nu trebuie sa astepte sa mai creasca pentru a ajunge sus la blat, si devin independenți ajungand sa se spele singuri pe maini sau sa ii ajute pe mami si tati in timp ce gatesc, totul in deplina siguranta

Fabricat din materiale naturale: este realizat din lemn de mesteacan. Toate produsele MamaToyz respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta pentru copii si bebelusi fara a folosi substante chimice.

Sigur pentru copilul tau: Structura robusta a turnului de activitati ii confera siguranta si stabilitate, precum si rezistenta la la clatinare sau balans. Copilul poate experimenta si observa in siguranta , fara sa-l tineti in brate sau sa va temeti ca ar putea aluneca sau cadea. Nu prezinta colțuri ascuțite care ar putea prezenta vreun risc pentru copilul tau. Este produs in concordanta cu normele EN 71 si fara chimicale.

Inaltime reglabila: platforma reglabila pe care sta copilul are opritor pentru un plus de siguranta si pentru a preveni alunecarea acesteia in afara turnului; 3 poziti de inaltine de la 30 la 50 cm.

Dimensiuni produs:

50x56x90 cm

Compozitie: 

lemn de mesteacăn 

Varsta recomandata: 1-5 ani

Greutate maxima admisa: produs testat pana la 50 kg


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.