Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Saints Row Iv Re-Elected And Gat Out Of Hell Ps4

Marca: Deep Silver

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 169.15 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Saints Row Iv Re-Elected And Gat Out Of Hell Ps4
Saints Row Iv Re-Elected And Gat Out Of Hell Ps4
Saints Row Iv Re-Elected And Gat Out Of Hell Ps4

Saints Row Iv Re-Elected And Gat Out Of Hell Ps4


  Descriere
 
Saints Row IV Re-Elected And Gat Out Of Hell PS4 este un joc de tip actiune lansat de Deep Silver in data de 1/23/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One.
 
In Saints Row: Gat out of Hell, poti juca in rolul lui Johnny Gat sau Kinzie Kensington pe masura ce distrugi iadul in misiunea de salvare a liderului. Prieteni vechi, dusmani si mai vechi, o arma care vorbeste, muzicaluri si multe alte escrocherii te asteapta in Saints Row: Gat Out Of Hell - un expansion standalone.
 
Caracteristici:

- Poti juca in rolul lui Johnny Gat sau Kinzie Kensington - pentru prima data poti juca singur sau online co-op in 2 jucatori
- Porneste razboiul impotriva Printului Intunericului, prin toate cele 5 districte ale iadului in orice mod doresti: salvarea aliatilor, lupta cu Arch-Dukes .... o multime de optiuni te asteapta intr-un oras cum nu s-a mai vazut in Saints Row pana acum.
- Puteri noi, supranaturale
- Arme scandaloase
- Kill Dex
 
Saints Row IV: Re-Elected este mai mult decat un joc. Este pasaportul catre distractie si fantezie. Sari de pe o cladire pe alta, canta cantece, lupta in 2D side-scroller, vindeca cancerul , salveaza-l pe Mos Craciun...si multe altele te asteapta cand vei juca Saints Row IV: Re-Elected, un bundle special care include jocul Saints Row IV si toate DLC-urile sale.
 
In Saints Row IV, dupa ce a salvat lumea de un atac terorist, liderul 3rd Street Saints este ales sa devina presedinte al SUA. Lucrurile merg destul de bine pentru presedinte pana cand Zinyak ataca Casa Alba si ii rapeste pe toti. Presedintele si Saints lupta sa se salveze, dar in acelasi timp trebuie sa salveze pamantul si intreaga galaxie...si asta este doar inceputul.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.