Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii

 
 

 

 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Figurine Collecta
Injusa
Santoro London

Polo Club

 
SSL

Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 94.90 Lei / Set
transport
Tara - 18,60 Lei
Bucuresti - 16,12 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN
Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN
Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN
Comanda instant - Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN

Email Telefon

Raspundel Istetel - CARTE CORPUL UMAN

Descriere

Personajul principal al cărții este micul extraterestru Zorg, care călătorește de pe planeta
Po și decide să studieze interesantul, misteriosul și amuzantul corp uman. El este foarte curios și nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit.
Personajul Zorg și ilustrațiile captivante stimulează copiii să descopere treptat părțile și sistemele corpului uman. Pe fiecare pagină puteți găsi instrucțiuni ce vă vor recomanda și diverse exerciţii fizice. În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.
Recomandare: 7+ ani
Disponibilitate: Carte

Zorg este foarte curios și nu e de mirare de ce, pe planeta Po totul este diferit. Personajul Zorg și ilustrațiile captivante stimulează copiii să descopere treptat părțile și sistemele corpului uman. Pe fiecare pagină puteți găsi instrucțiuni ce vă vor ajuta să faceți exerciţii fizice.

În această carte puteți găsi poezii, teste amuzante și teste speciale ce îndeamnă copiii să verifice informațiile pe care le-au aflat.

Peste 2000 de sunete și texte.

Narat de: Gabriela Bobeș
Ilustrații: Pavel Pecina
Text: Lucie Ujcová
Poezie: Robin Král

CE ESTE COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?

Răspundel Istețel este un concept educațional unic, care permite copiilor să acumuleze o mulțime de informații interesante și utile într-un mod distractiv și dinamic. În cărțile, jocurile și puzzle-urile noastre interactive veți recunoaște vocile unor actori celebri precum Gabriela Bobeș, Marius Săvescu, Andra Gogan și alții ... care le povestesc copiilor informații educative despre diverse subiecte interesante.

CUI ÎI ESTE ADRESATĂ COLECȚIA RĂSPUNDEL ISTEȚEL?
Răspundel Istețel este destinat atât copiilor preșcolari cât și copiilor mai mari, dar va atrage, fără îndoială, și adulții. Depinde doar de ce carte veți alege.

Datorită tehnologiei speciale, chiar și copiii preșcolari care nu pot citi încă pot folosi integral cărțile. Prin urmare, ei pot "citi" un basm sau pot învăța singuri culori, numere, litere sau o varietate de forme într-un mod distractiv.

Apoi pot pune în practică toate aceste informații învățate prin jocurile educaționale distractive ce se găsesc în fiecare carte din colecția Răspundel Istețel.

Copiii și adulții mai în vârstă vor fi cu siguranță interesați de subiecte precum geografia, istoria sau învățarea limbilor străine - vezi, de exemplu, Atlasul lumii, Corpul uman, Lumea animalelor sau cărțile de învățare a limbii engleze.

CUM FUNCȚIONEAZĂ RĂSPUNDEL ISTEȚEL ȘI CUM SE FOLOSEȘTE?

Este foarte simplu. Creionul electronic Albi funcționează ca un cititor de cod special, ce este ascuns chiar în paginile cărților. Atingeți ușor o imagine sau un text utilizând creionul și veți auzi informațiile, sunetul sau muzica corespunzătoare.
Cărțile conțin o cantitate inepuizabilă de informații, dar și jocuri de verificare a cunoștințelor sau de percepție.

Marele avantaj este că creionul electronic Albi funcționează cu orice carte din colecția Răspundel Istețel, deci nu aveți nevoie de un creion nou pentru fiecare carte. 

Odată cu achiziționarea unei cărți noi, trebuie să încărcați gratuit un nou fișier audio pe creionul dvs., iar informațiile din noua carte devin disponibile imediat.

Creionul electronic are și alte caracteristici suplimentare. Datorită memoriei încorporate, îl puteți folosi ca un player MP3 sau stick de memorie USB.

AVERTISMENT!!

Creionul electronic Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Creionul nu se poate conecta la produse Apple (iOS).

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de DMD DISTRIBUTION CONSULT S.R.L., CIF: 39557067, Reg.Com: J40/9311/2018

jucariidevis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.