Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Minnie Mouse Roz Pink

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 117.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Minnie Mouse Roz Pink

Descriere

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Minnie Mouse Roz Pink
Dimensiune: 70x140 cm
Material: 100% bumbac.

Un prosop de baie din bumbac pentru copii cu tema "Disney Minnie Mouse Roz Pink" ar fi un produs adorabil si confortabil, perfect pentru copiii care iubesc Minnie Mouse si culoarea roz. Iata o descriere a acestuia:

Material de inalta calitate: Prosopul ar fi fabricat din bumbac de calitate superioara, garantand o textura moale si confortabila, potrivita pentru pielea sensibila a copiilor.

Dimensiuni potrivite: Prosoapele pentru copii sunt de obicei concepute in dimensiuni potrivite pentru cei mici, astfel incat sa fie usor de manevrat si sa se potriveasca pentru infasurarea sau invelirea copilului dupa baie.

Design Minnie Mouse: Prosopul ar avea un design incantator, prezentand imaginea indragitei Minnie Mouse. Aceasta ar putea fi reprezentata cu sapca roz sau cu alte elemente specifice care sa o faca usor de recunoscut.

Culoare roz vibranta: Rozul ar trebui sa fie o culoare vibranta si plina de viata, perfect potrivita pentru gusturile copiilor si pentru a mentine aspectul vesel si atragator.

Durabilitate si usurinta in intretinere: Prosoapele din bumbac sunt, de obicei, durabile si usor de intretinut, ceea ce este important pentru produsele destinate copiilor.

Utilizare versatila: Acest prosop ar putea fi folosit dupa fiecare baie, la piscina sau la plaja si chiar ca prosop pentru uz zilnic.

Cadou minunat: Un prosop "Disney Minnie Mouse Roz Pink" ar putea fi un cadou ideal pentru un copil care iubeste personajele Disney si in special pe Minnie Mouse. Acesta ar putea fi potrivit pentru o petrecere de nastere sau orice alta ocazie speciala.

Asigurati-va ca verificati eticheta produsului pentru recomandari de intretinere si siguranta. Un astfel de prosop de baie ar aduce bucurie si confort micutului dumneavoastra si ar face ritualul de baie mai placut si mai atractiv.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.