Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 
Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Frozen Sisters forever Elsa Anna si Olaf

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Frozen Sisters forever Elsa Anna si Olaf

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Frozen Sisters forever Elsa Anna si Olaf

Descriere
Prosop baie din bumbac pentru copii Disney Frozen Sisters forever Elsa Anna si Olaf
Dimensiune: 70x140 cm
Material: 100% bumbac.
Prosopul de baie din bumbac pentru copii cu tema Disney Frozen Sisters Forever cu imaginile lui Elsa si Anna este alegerea perfecta pentru a face baia copiilor mai distractiva si mai placuta. Iata o descriere detaliata a acestui prosop:

Design Disney Frozen: Acest prosop de baie este decorat cu imaginea celor doua surori din filmul Disney, Elsa si Anna, din "Frozen". Design-ul este colorat, plin de magie si atragator pentru copii, oferindu-le o experienta de baie mai distractiva.

Material de inalta calitate: Prosopul este confectionat din bumbac de calitate superioara, ceea ce il face moale, absorbant si confortabil. Materialul de bumbac este potrivit pentru a absorbi apa si pentru a usca copilul rapid dupa baie.

Dimensiuni potrivite pentru copii: Prosopul are dimensiunile potrivite pentru copiii mici. Este suficient de mare pentru a infasura copilul si suficient de usor de manevrat pentru a-l ajuta sa se usuce eficient.

Durabilitate si usurinta in intretinere: Prosopul este creat pentru a rezista utilizarii frecvente. Materialul de bumbac este usor de intretinut si poate fi spalat in masina de spalat, ceea ce il face potrivit pentru utilizare pe termen lung.

Motiv de inspiratie Disney: Copiii care iubesc "Frozen" si aventurile celor doua surori vor fi bucurosi sa aiba acest prosop cu imagini ale personajelor lor preferate. Acesta poate fi un cadou minunat pentru fanii Elsa si Anna.

Versatilitate: Acest prosop poate fi folosit nu doar pentru baie, ci si pentru plaja sau piscina, oferind un confort suplimentar copilului in timpul activitatilor de recreere.

Prosopul de baie "Disney Frozen Sisters Forever" cu imagini ale lui Elsa si Anna nu numai ca ajuta copiii sa se usuce dupa baie, ci si sa-si exprime pasiunea pentru acest film Disney indragit. Cu un design atragator, materiale de calitate si usurinta in intretinere, acest prosop este un element esential pentru activitatile de igiena si de recreere ale copiilor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.