Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Prosop baie din bumbac pentru copii BATMAN

Disponibilitate: DA

Pret cu TVA: 117.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Prosop baie din bumbac pentru copii BATMAN

Descriere
Prosop baie din bumbac pentru copii BATMAN
Material 100% bumbac
Dimensiuni 75 x 150 cm
Un prosop de baie din bumbac pentru copii cu design BATMAN este o alegere excelenta pentru a usca copiii dupa baie. Iata o descriere detaliata a acestui prosop:

Material de bumbac: Prosopul este confectionat din bumbac, un material natural si moale, care este delicat pe pielea copiilor. Bumbacul este cunoscut pentru absorbtia sa buna a apei, ceea ce il face potrivit pentru a usca pielea copiilor cu blandete.

Design BATMAN: Prosopul prezinta un design inspirat de emblematicul personaj Batman. Acest design poate incanta copiii, in special pe cei care sunt fani ai seriei de benzi desenate si filmelor Batman, si poate face procesul de uscare mai distractiv si mai placut.

Dimensiuni potrivite pentru copii: Prosopul este conceput special pentru copii, avand dimensiuni adaptate pentru a infasura micutii confortabil dupa baie. Este suficient de mare pentru a-i acoperi, dar nu prea mare pentru a fi incomod.

Absorbtie eficienta: Datorita materialului din bumbac, prosopul are capacitatea de a absorbi umezeala cu usurinta, ajutand la uscarea rapida a copiilor dupa baie.

Usor de intretinut: Prosopul din bumbac este usor de spalat si intretinut, permitandu-va sa-l mentineti mereu curat si proaspat pentru utilizare repetata.

In concluzie, prosopul de baie din bumbac cu design BATMAN este o alegere excelenta pentru a usca copiii dupa baie. Cu materialul sau moale si designul captivant, acest prosop asigura o uscare eficienta si placuta pentru copii si poate deveni o piesa preferata a rutinei lor de baie.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.