Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

PlayShifu Plugo, Ce se intampla la ferma, joc educativ STEM care foloseste Realitatea Augmentata

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 297.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
PlayShifu Plugo, Ce se intampla la ferma, joc educativ STEM care foloseste Realitatea Augmentata

PlayShifu Plugo, Ce se intampla la ferma, joc educativ STEM care foloseste Realitatea Augmentata

Descriere
PlayShifu Plugo, Ce se intampla la ferma, joc educativ STEM care foloseste Realitatea Augmentata

Plugo Farm, joc STEM, este primul kit educativ cu ferma din lume care foloseste Realitate Augmentata (AR) pentru o abordare imaginativa, specifica jocului. Construieste si gestioneaza ferma digitala folosind figurine reale, trecand prin peste 200 de provocari, combinand jocul fizic, tactil, cu jocul digital.


Hraneste animalele, ingrijeste culturile, planifica-ti resursele, construieste un inventar si atrage cat mai multi clienti fericiti. De-a lungul acestui proces, copiii isi consolideaza abilitatile de rezolvare a problemelor si de planificare, invata gestionarea timpului si inteleg cum se poate crea valoare in lumea reala. Aplicatia Plugo permite alegerea nivelului de joc, astfel incat sarcinile sa se potriveasca varstei copilului. Piesele sunt mari si groase, potrivite pentru manute mici.

Continut: baza fermei, 5 culturi, 4 animale, tractor (cu atasamente pentru seceratoare si cisterna), galeata, furaj, 8 steaguri, figurina managerul Otis si un Gamepad pliabil (cu zona de joaca magnetica) care sustine tableta pentru a le permite copiilor sa se joace fara sa atinga ecranul.

Aplicatia Plugo gratuita este disponibila pentru descarcare in Apple App Store si GooglePlay. Dupa configurare, aplicatia ruleaza fara internet! Este necesara conectarea la internet doar pentru updatarea aplicatiei. Aplicatia nu este disponibila in limba romana.

DISPOZITIVE COMPATIBILE – iOS – iPad a treia generatie sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu exceptia Pro 12″), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generatie sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android – tablete si smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM | Amazon Kindle – Fire 7 (a 9-a generatie – numai versiunea 2019), Fire 8 (a 8-a generatie – numai versiunea 2018)

Desi incurajeaza jocul independent, copiii mai mici ar putea avea nevoie de ajutor de la adulti, deoarece amplasarea pieselor depinde de alinierea camerei si de locul corect. Poate fi necesara putina indrumare pentru a evita orice frustrari.

Varsta recomandata: 4-10 ani.


Alimentam mintile tinere cu jucarii tehnologice interactive si educationale creand experiente educationale de joaca pentru copiii de astazi, astfel incat acestia sa poata revolutiona lumea de maine.

Confectionat conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producator: PlayShifu, SUA


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.