Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

»  Playmobil »  Summer Fun

Playmobil - Excursie Cu Barca

Marca: Playmobil

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 243.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Playmobil - Excursie Cu Barca

Descriere
Playmobil - Excursie Cu Barca

Sotii Palmer calatoresc cu barca pe Amazon pentru a descoperi lumea animala si natura si pentru a putea face fotografii subacvatice cu aparatul lor foto rezistent la apa. De asemenea, ei verifica calitatea apei din barca. In timpul calatoriilor lor de cercetare, ei descopera o mama lamantin care are gemeni, ceea ce este foarte rar la lamantini.

Cu toate acestea, mama lamantin este o inotatoare ranita. Ei o duc pe un stabilizator de transport al barcii la statia de ingrijire a animalelor, unde Dr. Da Silva si Jamie trateaza lamantinul si apoi il elibereaza inapoi in Amazon, sanatos. Barca are un motor exterior si un acoperis pentru umbra. Pe langa o cutie cu o multime de accesorii veterinare, este inclusa si o foaie de autocolante cu etichete de bandaje pentru a ingriji animalele. Noile figurine de lamantin sunt plutitoare si au o inotatoare mobila la coada.

Vizitati lamantinii cu barca pe Amazon. Include crin de mare plutitor pentru cada. Obtineti o portie suplimentara de cunostinte cu Aplicatia web Wiltopia care ofera continut audio si video suplimentar si ii duce pe copii direct in habitatul animalelor. Pur si simplu scanati codul QR de pe fisa de cunoastere a animalelor si lumea detaliata a animalelor si plantelor vine la voi acasa. Folositi functia AR pentru a face un selfie cu lamantinul.

Descoperiti transferul de cunostinte amuzant cu efect de distractie si invatare. Wiltopia - Minunat pentru mediul inconjurator Wiltopia este prima gama de produse PLAYMOBIL care este realizata in medie din peste 80% materiale sustenabile. Deseurile de plastic aruncate la gunoi primesc o noua viata si servesc ca sursa de material pentru aceasta lume de joaca extraordinara. Astfel, se conserva resursele si, mai ales, mediul inconjurator. Bineinteles, toate produsele Wiltopia respecta standardele obisnuite de siguranta ridicate si calitatea si durabilitatea dovedite de PLAYMOBIL.

  • Setul include: 2 figurine, o barca, un lamantin cu doi pui, o camera subacvatica, echipament de masurare, accesorii veterinare si multe alte accesorii pentru aventuri interesante pe Amazon. Include fisa de cunoastere a animalelor - ?lamantin? cu continut audio captivant. 

Varsta recomandata: 4 ani+


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.