Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

»  Playmobil »  Clinic

Playmobil - Clinica Pentru Animale

Marca: Playmobil

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 479.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Playmobil - Clinica Pentru Animale

Descriere
Playmobil - Clinica Pentru Animale

Clinica pentru animale este situata de-a lungul raului. Aici sunt ingrijite si crescute animalele. Pentru a avea acces la clinica se poate folosi fie scara, fie, pe partea raului, o pasarela. Clinica este bine echipata cu o sala de tratament cu masa, lampa de operatie mobila, cantar, lampa de caldura si monitor iluminat pentru vizualizarea razelor X.

O scara duce la ultimul etaj al clinicii. Acolo sunt depozitate alimente si sunt disponibile echipamente pentru cercetarea insectelor. Dupa un tratament reusit, animalele pot folosi cele doua incinte exterioare pentru recreere. In prezent, o familie de tapiri si o familie de oceloti sunt adapostite acolo. De indata ce animalele vor fi din nou sanatoase, vor fi eliberate in salbaticie. Acest set de joaca bogat in detalii ii transporta pe copii in lumea fascinanta a Amazonului. Obtineti o portie suplimentara de cunostinte cu aplicatia web Wiltopia ce ofera continut audio si video suplimentar si ii duce pe copii direct in habitatul animalelor. Pur si simplu scanati codul QR de pe fisa de cunoastere a animalelor si lumea detaliata a animalelor si a plantelor vine la voi acasa.

Folositi functia AR pentru a face un selfie cu tapirul. Descoperiti transferul de cunostinte amuzant cu efect de distractie si invatare. Wiltopia - Minunat pentru mediul inconjurator Wiltopia este prima gama de produse PLAYMOBIL care este realizata in medie din peste 80% materiale sustenabile. Deseurile de plastic aruncate la gunoi primesc o noua viata si servesc ca sursa de material pentru aceasta lume de joaca extraordinara. Astfel se conserva resursele si, mai ales, mediul inconjurator. Bineinteles, toate produsele Wiltopia respecta standardele obisnuite de siguranta ridicate si calitatea si durabilitatea dovedite de PLAYMOBIL.

  • Setul include: 3 figurine, o clinica de ingrijire a animalelor complet echipata cu docuri si incinte in aer liber, o barca cu vasle, o familie de tapiri, o familie de oceloti, doi fluturi, un papagal si o multime de alte accesorii pentru aventuri captivante in salbaticie. 

Varsta recomandata: 4 ani+


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.