Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

»  Playmobil »  Christmas

Playmobil - Calendar Sirene

Marca: Playmobil

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 137.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Playmobil - Calendar Sirene

Descriere
Playmobil - Calendar Sirene

Magie in cada! Inotati cu sirenele si descoperiti o lume subacvatica fascinanta! Cu baia cu bule de la Tinti, apa din baie devine roz si astfel magia ofera o experienta unica. Multe surprize speciale de descoperit: culoarea sirenelor se schimba in apa calda. Cu produse grozave pentru baie de la Tinti: 2 x baie cu bule roz Tinti si 2 x pungute cu bile pocnitoare Tinti. CALENDAR CRACIUN - SIRENE te duce pe taramul fantastic al sirenelor. O sirena si fiul ei sunt in cautarea unor perle valoroase atunci cand regina marii ajunge pe trasura ei cu cai de mare si ii ofera ajutorul. Cine ar putea spune nu acestei oferte regale? Impreuna gasesc o frumoasa perla albastra stralucitoare, pe care o stocheaza imediat in plasa. Aceasta calatorie a meritat cu adevarat.

  • Setul de joc include un calendar cu 24 de surprize, doua sirene si un baiat sirena, o trasura cu cai de mare, doi cai de mare, un delfin mic, o broasca testoasa de mare, o pisica de mare, o caracatita, stea de mare, plase de pescuit, un cufar, corali si multe alte accesorii magice pentru distractia extraordinara in adancul oceanului.
  • Accesorii: 2 sirene, 1 baiat sirena; Animale: 1 pui de delfin, 1 broasca testoasa de mare, 1 pisica de mare, 1 caracatita, 1 crab, 1 peste spada, 1 peste fluture, 2 stele de mare, 2 cai de mare mari, 3 cai de mare mici; 1 trasura cu cai de mare, 1 coroana, 1 colier, 1 manseta galbena, 2 mansete violete, 1 sceptru de cai de mare, 4 margele, 1 bratara cu 4 suporturi pentru margele, 1 frunza de alge, 1 plasa, 1 cufar, 5 diferite cristale, 1 coral, 2 flori subacvatice, 3 plante subacvatice diferite, 2 x baie cu bule Tinti roz, 2 x pungute cu bile pocnitoare Tinti. 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.