Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Pat pentru copii tineret Disney Bambi cu saltea 144x75 cm pentru 2 - 8 ani

Marca: PTRomania

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 597.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Pat pentru copii tineret Disney Bambi cu saltea 144x75 cm pentru 2 - 8 ani

Descriere
Pat pentru copii tineret Disney Bambi cu saltea

Patul pentru copii cu tematica "Disney Bambi" este o alegere minunata pentru cei mici care adora aceasta clasica poveste Disney. Cu dimensiuni potrivite pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani, acest pat vine cu o saltea inclusa pentru a asigura un somn confortabil si odihnitor. Iata o descriere mai detaliata a acestui pat:

Design captivant cu tematica "Disney Bambi": Patul este decorat cu imagini ale adorabilei caprioare Bambi si a prietenilor sai din padure, aducand farmecul si magia povestii Disney direct in camera copilului dumneavoastra.

Dimensiuni ideale pentru copii mici: Cu o lungime de 144 cm si o latime de 75 cm, acest pat este perfect dimensionat pentru copiii cu varste intre 2 si 8 ani. Este suficient de spatios pentru confortul copilului, dar si usor de amplasat in orice camera pentru copii.

Saltea inclusa: Patul vine cu o saltea adaptata pentru copii, asigurand un somn odihnitor si confortabil. Salteaua este proiectata pentru a sustine dezvoltarea sanatoasa a copilului in timpul somnului.

Constructie sigura si robusta: Patul este fabricat din materiale de calitate, cu margini inalte care previn caderea accidentala din pat. Siguranta copilului este prioritatea.

Potrivit pentru copii cu varste intre 2 si 8 ani: Acest pat este ideal pentru copiii in dezvoltare, oferindu-le un mediu confortabil si sigur pentru somn si odihna.

Usor de asamblat: Cu instructiuni clare si piese usor de asamblat, patul poate fi pregatit rapid pentru utilizare.

Acest pat cu tematica "Disney Bambi" aduce povestea clasica Disney direct in viata copiilor dumneavoastra, oferindu-le un loc confortabil si sigur pentru somn si odihna. Cu salteaua inclusa, este o solutie completa pentru satisfacerea nevoilor copiilor cu varste intre 2 si 8 ani si pentru a-i inconjura cu magia si prietenia din padurea lui Bambi.

Pret pat tineret Bambi si dimensiuni:
Pat copii - 144x75 cm pentru 2 - 8 ani   cu saltea
Pentru siguranta copiilor:
- pentru un joc fara griji, laterale au fost concepute fara unghiuri ascutite, toate colturile au fost rotunjite si acoperite cu o banda de protectie;
- imaginea este viu colorata, atractiva pentru copii, peste vopsea, patul are un film incolor, aplicat la cald, foarte rezistent.
-patul respecta si standardele cautate de parinti pentru siguranta, rezistenta, confortul si pentru latura practica.
Materialul pat copii : este confectionat din pal 18 mm
Culoare pat copii : alb

Mobilierul pentru copii si juniori se realizeaza la comanda, in fabrica noastra din Bucuresti, in termen de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii finale ( telefonic si email) si exista posibilitatea, la anumite modele de  piese de mobilier, sa se perceapa un avans minim de 30% din valoarea totala a comenzii.

Transportul pentru acest model, la nivel national, indiferent de locatie este de 50 lei fara alte taxe suplimentare.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.