Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Lenjerie de pat bumbac BIO pentru copii Patrula Catelusilor 100 x 135 cm

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 139.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Lenjerie de pat bumbac BIO pentru copii Patrula Catelusilor 100 x 135 cm

Descriere
Lenjerie de pat bumbac BIO pentru copii Patrula Catelusilor 100 x 135 cm

Fata de perna: 40x60 cm
Husa pentru pilota: 100x135 cm
Material: 100% bumbac.
Lenjeria de pat din bumbac bio pentru copii cu tema "Patrula Catelusilor" (Paw Patrol) de dimensiuni 100 x 135 cm este o alegere minunata pentru a crea un mediu confortabil si distractiv in camera copilului tau. Aceasta lenjerie este inspirata de populara serie de desene animate "Patrula Catelusilor" si este potrivita pentru paturile de copii. Iata o descriere detaliata:

Design Patrula Catelusilor: Lenjeria de pat are un design tematic inspirat din lumea seriei de desene animate "Patrula Catelusilor". Designul include imagini ale catelusilor eroi, cum ar fi Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble si Zuma, in diferite pozitii si scenarii de misiune. Aceasta lenjerie va captiva cu siguranta copiii si ii va transporta in aventurile pline de actiune ale catelusilor eroi.

Dimensiuni potrivite: Aceasta lenjerie de pat are dimensiunile de 100 x 135 cm, ceea ce o face potrivita pentru paturile de copii sau patuturi pentru copii mici. Este proiectata sa se potriveasca cu usurinta pe patul copilului si sa il inveleasca in confort.

Bumbac bio: Un aspect deosebit al acestei lenjerii este faptul ca este confectionata din bumbac bio. Materialele au fost cultivate si procesate in mod ecologic, fara utilizarea pesticidelor sau a substantelor chimice daunatoare. Aceasta face lenjeria mai prietenoasa cu mediul si mai sigura pentru sanatatea copilului tau.

Set complet: De obicei, lenjeria "Patrula Catelusilor" pentru copii vine cu un set complet, care include cearceaf pilota si o fata de perna asortata. Acest lucru asigura ca toate componentele se potrivesc si creeaza un ansamblu armonios in camera copilului.

Usor de intretinut: Lenjeria este conceputa pentru a fi usor de intretinut si de curatat. Poate fi spalata in masina, ceea ce faciliteaza pastrarea sa in conditii igienice.

Tematica "Patrula Catelusilor": Aceasta lenjerie adauga o nota de aventura si eroism in camera copilului, datorita tematicii "Patrula Catelusilor". Este perfecta pentru copiii care iubesc sa urmareasca si sa se identifice cu catelusii eroi din aceasta serie populara de desene animate.

In concluzie, lenjeria de pat din bumbac bio pentru copii "Patrula Catelusilor" de dimensiuni 100 x 135 cm este o alegere excelenta pentru a combina designul captivant cu calitatea ecologica. Aceasta ofera copilului tau un mediu de somn confortabil si distractiv, adaugand o nota de aventura si bucurie in camera lui.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.