Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Papusica Briosa Cupcake Surprise - Sophia

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Papusica Briosa Cupcake Surprise - Sophia

Descriere

Cupcake Surprise e tot ce isi poate dori o fetita: un desert de jucarie, care miroase delicios si, in acelasi timp, o papusa cu care se poate juca. In doar cateva secunde, partea de jos a briosei se transforma intr-o papusa frumoasa, iar partea de sus devine o palarie in forma de floare. Fiecare papusica briosa miroase incantator, a capsuni, vanilie, ciocolata, struguri, lamaie sau unt de arahide. Descopera o papusa dragalasa, care miroase a ciocolata, ascunsa cuminte in interiorul briosei ei. Papusica briosa e imbracata intr-o rochie roz si maro, decorata cu paiete argintii. 

Pe umeri si in talie are voal alb, care completeaza aspectul de rochie de printesa. Are parul lung, buclat si saten, pe care il poti coafa cum vrei, cu peria ei mica. E foarte mandra de palaria ei roz cu spirale maro si crem, pe care nu se plictiseste niciodata s-o poarte! Bratele papusii sunt mobile, putand fi asezate in pozitia dorita. Cand nu mai vrei sa te joci cu papusile, intoarce, pur si simplu, partea de jos a rochiei in sens invers. Printesa va redeveni briosa. Pune-i palaria si poti incepe un joc nou, de-a cofetaria. Colectioneaza toate papusile Cupcake Surprise si distreaza-te cu cele mai dragalase briose, care nu expira niciodata! Papusica briosa este fabricata din plastic si silicon de cea mai buna calitate, fara ftalati sau substante chimice daunatoare. Fiecare papusa este comercializata cu un accesoriu perie de par si este livrata inchisa, sub forma de briosa, intr-un suport special. Produsul nu necesita baterii pentru functionare. Produsul nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Greutate: 140g Inaltime (briosa inchisa): 9 c
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.