Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 
Papusa LUX Sonja Hartmann din vinil Jennet, 46 cm

Papusa LUX Sonja Hartmann din vinil Jennet, 46 cm

Disponibilitate: Stoc terminat

Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Papusa LUX Sonja Hartmann din vinil Jennet, 46 cm

Descriere:
 

JENNET este o papusa din vinil pentru joaca inalta de 46 cm, avand 11 articulatii, ochi albastri-verzui si gene adevarate. Parul blond din kenekalon, foarte asemanator parului uman este tuns bob si prins cu o fundita intr-o parte, dezgolindu-i fruntea si punandu-i in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. Jennet poarta o pelerina romantica de ploaie de culoare galbena, cu gluga si buzunare cu clape, captusita cu un tricot moale, contrastant, in nuante vii de roz ciclam si verde. Pe dedesubt ea este imbracata intr-o tinuta comoda si lejera, alcatuita dintr-o bluza lunga, din bumbac gri, cu maneci lungi, ciorapi din bumbac si jambiere lungi din lycra lucioasa de culoare roz cylam, imprimata cu inscrisuri negre. Echipata cu o esarfa de culoarea lavandei si cu cizmulitele calduroase, ea este pregatita pentru o plimbare vesela prin ploaie.

 
 
Argumente:

Kidz n Cats este o marca foarte cunoscuta si apreciata de papusi, concepute de designerul german Sonja Hartmann. Toate papusile Kidz n Cats au corpul din vinil si sunt prevazute cu 11 articulatii, care le confera o foarte buna mobilitate. Pot sa stea jos, sa urce, sa ingenuncheze, sa miste mainile, umerii si coatele si picioarele din genunchi si solduri intr-o diversitate de pozitii.

 

Sunt foarte usor de imbracat si dezbracat. Parul frumos, bogat si lucios, foarte asemanator parului uman este realizat din kenekalon. Fiecare papusa e coafata manual inainte de a fi asezata in cutie. Parul des si bine implantat in scalp permite pieptanarea, impletirea si coafarea. Trasaturile fetei (obrajii, pistruii, buzele) sunt pictate manual. Ochii sunt din plastic dur si transparent, cu aspect de cristal. Pupila cu efect de adancime face ca ochii sa para foarte reali. Genele din nailon de aceeasi nuanta cu parul sunt aplicate pentru un plus de naturalete. Hainele beneficiaza de o atentie deosebita din partea designerului german si sunt realizate din materiale textile de foarte buna calitate.

 

Culorile, imprimeurile si croielile pun in evidenta personalitatea fiecarei papusi. Hainele sunt lucrate ca si confectiile reale, cu nasturi adevarati, butoniere, slituri si fermoare functionale. Lenjeria de corp este confectionata din materiale fine, moi. Papusile Kidz nCats sunt conforme cu normele europene privind siguranta si calitatea. Materialele folosite la fabricare nu contin ftalati si coloranti azoici. Ele corespund normelor si standardelor CE si au fost certificate de laboratoare international recunoscute.

 
 
Avertismente:

Conform CE. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Produsul poate contine componente mici ce pot fi inghitite.Pastrati ambalajul in stare buna pentru a nu pierde garantia produsului. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si exces de umiditate.

 
 
Material: Vinil
Tip ambalaj: Cutie
Dimensiuni: h = 46 c 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.