Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set de joaca Papusa Enchantimals, Castelul de Ski, 66 cm

Marca: Mattel

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 187.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set de joaca Papusa Enchantimals, Castelul de Ski, 66 cm
Set de joaca Papusa Enchantimals, Castelul de Ski, 66 cm

Set de joaca Papusa Enchantimals, Castelul de Ski, 66 cm

Descriere
Set de joaca Papusa Enchantimals, Castelul de Ski, 66 cm
Cu 4 locuri de joaca si peste 15 accesorii, acest set este perfect pentru distractia de iarna. Du-ti animalele de companie in varf cu telescaun. 
Cand ajungeti acolo, lasati-i sa alunece in jos pe panta pe sanie si sa gliseze. Doar o apasare usoara. Sari la magazinul de schi. Puteti inchiria aici patine, ochelari de protectie si alte echipamente de iarna, apoi adaugati totul la casa de marcat.
 Mergeti la lacul inghetat unde puteti face piruete. Aluneca la suprafata, fa sarituri si piruete.Iepurasul Jump are propria sa ascunzatoare, perfecta pentru a juca de-a v-ati ascunselea. Dupa o zi activa de distractie pe zapada, relaxati-va cu o ceasca de cacao in camera confortabila de la etaj. 
Organizeaza o zi speciala de sporturi de iarna cu coliba de iarna Enchantimals - papusa Bevy Bunny si iepurasul Jump te asteapta. 
Cu 5 locuri de joaca si peste 10 accesorii, acest set de joaca de 63,5 cm este perfect pentru a-ti imagina aventurile de iarna. Mergeti la magazinul de schi pentru a inchiria accesorii de iarna, cum ar fi patine, ochelari de protectie, sanii si multe altele Urcati cu liftul, apoi aruncati in jos panta.
Sau mergi la lacul inghetat unde poti face piruete Relaxati-va pe o canapea confortabila intr-o mansarda confortabila si incalziti-va cu o ceasca de cacao. Papusa Bevy Bunny (15 cm) poarta fusta detasabila, cizme de iarna si palarie. Jump Bunny poarta o palarie si o esarfa draguta. Copiii vor adora legatura unica dintre personajele din universul Enchantimals. 

Parametrii: Dimensiuni: aproximativ 66 cm Este cadoul perfect pentru copiii peste 4 ani, in special iubitorii de natura Gen: Fata Dimensiuni pachet: 38 x 53 x 10 cm Greutate (kg): 1,6
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.