Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Nhl 15 Ps4

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 239.20 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Nhl 15 Ps4
Nhl 15 Ps4
Nhl 15 Ps4

Nhl 15 Ps4


  Descriere
 
NHL 15 Ps4 este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts in data de 9/12/2014, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One.
 
NHL 15, primul titlu intr-o noua generatie de jocuri video de hochei care schimba cu curaj tot ce stiai despre francisa premiata. Experiemnteaza haosul care loveste greu si lipsa de predictibilitate a sportului. Priveste, misca-te, joaca si gandeste ca un jucator de hochei adevarat cu un nou arsenal de instrumente de modelare inclusiv Superstar Skill Stick si Vision AI pentru un nivel de conttrol fara precedent si o inteligenta elevata a jucatorului. Traieste emotia fiecarui joc pe arene autentice pe parcursul Ligii Nationale de Hochei. Vei juca in fata unui grup de fani creati cu 9000 de modele individuale.
 
Pentru prima data, fizica lumii reale afecteaza fiecare jucator prin fiecare coliziune pe gheata cu 12 fizici de coliziuni a jucatorilor NHL. Utilizand puterea noilor console si sistemul de coliziune, fiecare jucator de pe gheata este bazat pe fizica in orice moment.
 
Pucul este unul dintre cele mai complexe elemente in joc. Fizica pucului este complet reconstituita pentru un simt mai realist pentru fiecare interactiune cu pucul. Apar, imprevizibil, invartiri, rulari, sarituri ale pucului care apar in mod normal intr-un joc real NHL.
 
Modele pentru jucatori si echipamente autentice: Jucatorii de hochei de noua generatie au fost reconstruiti. Acum, modelele de jucatori au 3 straturi distincte: corpul, echipamentul si jerseu. Fiecare strat interactioneaza independent, facand fiecare contact cu pucul sau alti jucatori si mai realist. Tehnologia hainelor dinamice adauga un strat suplimentar de realism cand reactioneaza cu miscarea jucatorilor.
 
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.