Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro

Marca: Peg Perego

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 4739.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro
Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro
Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro

Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro

Descriere
Masina cu acumulator pentru copii Premium Peg Perego Gaucho XP, 24V, 3 Ani +, Negru/Maro

Vehiculul off-road electric cu performante si putere XP

Vehiculul de teren Gaucho XP este un vehicul pentru copii cu adevarat uimitor! Radioul multifunctional, luminile, sunetele, cat si performantele sale uimitoare (XP), vor incanta copilul, oferindu-i o experienta de conducere performanta.

Este echipat cu doua motoare de 480 W. Recomandare de varsta: 3 ani+. Gaucho XP functioneaza cu o baterie reincarcabila de 24V / 8Ah / 200Wh.

Lumini si sunete

Gaucho XP este dotat cu lumini LED reale, in lampile din fata si in cele trei lampi roll-bar. Luminile se aprind apasand pedala de acceleratie sau butonul START. Vehiculul se opreste automat dupa 3 minute de inactivitate, datorita unui economizor de baterie.

Panou de control complet echipat

Claxonul autentic, tabloul de bord cu compartimente pentru manusi ridica jocul la un alt nivel. Butonul START activeaza luminile si sunetul motorului. Luminile cu LED-uri indica nivelul bateriei, astfel puteti controla timpul de joaca al copilului.

Radio FM multifunctional

Copilul se poate distra actionand claxonul si ascultand cele 4 melodii preinregistrate sau posturile lui de radio preferate prin intermediul functiei de salvare automata. Cel mic se poate bucura de melodiile preferate cu ajutorul unui port pentru playere MP3, card Micro SD sau USB (nu este inclus).

XP = Extreme Performance

XP inseamna performanta extrema: multa putere, tractiune excelenta in siguranta, pe orice tip de teren, inclusiv pe pietris sau teren accidentat. Bateria reincarcabila de 24V / 200Wh opereaza cele doua motoare de 480W.

2 trepte de viteza pentru mersul inainte si una pentru mersul cu spatele

Maneta de viteza poate fi actionata in sensul directiei de mers in 2 viteze (4 sau 8 km / h) si intr-o viteza in sensul invers directive de mers. Copilul poate invata treptat sa foloseasca vehiculul, viteza superioara putand fi blocata pentru inceput.

Trusa de scule inclusa

Trusa de scule fixate pe capota, include unelte de jucarie: un ciocan, un clichet, o cheie si o surubelnita dubla (lama plata sau Phillips).

Detalii realiste

Oglinzile retrovizoare reglabile, parbrizul, bara de protectie, antena, fac ca vehiculul sa fie unic.

Pedala unica pentru acceleratie si frana

Tractiune pe doua roti si suspensii

Banda de rulare striata a rotilor inalte permite o tractiune excelenta, in siguranta, pe orice tip de teren, inclusiv pe pietris sau teren accidentat. Datorita tractiunii puternice poate rula pe pante de pana la 17% si sa tracteze Adventure Trailer (accesoriu), chiar si atunci cand este incarcat complet. Amortizoarele asigura o calatorie lina si confortabila, chiar si pe terenul accidentat.

Centuri de siguranta si scaune reglabile

Cele doua scaune independente se pot regla in doua pozitii. Captuseala din piele ecologica ofera un plus de confort. Centurile protejeaza copilul impotriva zguduiturilor bruste. Greutatea maxima pe care o poate transporta este de 60 kg.

Plasa de protectie pozitionata in spatele vehiculului

Plasa protejeaza pasagerii si poate fi folosita pentru transportul obiectelor mici.

Baterie si incarcator incluse

Vehiculul functioneaza cu o baterie de 24V / 8Ah / 200Wh. Bateria poate fi reincarcata la o priza obisnuita de uz casnic, fie in interiorul, fie in afara acestuia. Bateria si incarcatorul sunt incluse. Asigurati-va ca incarcati bateria timp de cel puțin 18 ore si nu mai mult de 24 de ore inainte de prima utilizare, pentru performante optime.

Recomandare de varsta: 3 ani+

Alege siguranta. Alege Peg Perego. Fabricat in Italia.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.