Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Kit asamblare Catapulta

Marca: VEX Robotics

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 199.90 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Kit asamblare Catapulta

Kit asamblare Catapulta

Descriere:
 

Construieste Catapulta din peste 100 piese VEX Robotics!

 

Acest kit de asamblare te provoaca sa construiesti o catapulta cu bile functionala. Exploreaza tehnologia din spatele unora din cele mai influente inventii din istorie! In anul 100 iHr, inginerii greci si romani au schimbat fata razboiului prin inventarea celei mai puternice arme pe care a vazut-o lumea pana atunci. Astazi, copiii de pretutindeni pot experimenta fiorul lansarii obiectelor prin intermediul Catapultei VEX!

 

Aceasta catapulta moderna este dotata cu un troliu cu clichet prin care se poate regla distanta la care proiectilele sunt propulsate. Actioneaza troliul pana la tensiunea maxima si poti arunca bilele la o distanta de peste 3 metri! Copiii pot invata lectii importante despre forta variabila a aruncarii si inmagazinarea energiei cinetice.

 

Cum functioneaza? Maneta de lansare: Elibereaza si lanseaza bila cand este actionata! Butonul rotativ: Controleaza cat de mult este trasa inapoi cupa catapultei inainte de lansare! Actionarea butonului rotativ modifica traiectoria bilei. Ce include setul? Peste 100 de piese VEX Robotics ce se imbina usor, 2 bile. Proiecte alternative: Masina de curse, Triciclu. Produsul nu necesita baterii.

 
 
Avertismente:
 
 

Produsul poate sa difere fata de imaginile de pe ambalaj. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare. Indepartati toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Produs conform cu regulile privind siguranta jucariilor. Fabricat si asamblat in China. Produs interzis copiilor sub 3 ani. Risc de sufocare.

 
 
Material: PLASTIC METAL
Tip ambalaj: CUTIE
Dimensiuni: 23 x 6.7 x 27 cm
Greutate: 0.460 kg 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.