Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 297.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot

Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot

Descriere
Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot

Jucarie educationala multipremiata, Globul pamantesc interactiv Orboot este bazat pe realitate augumentata (AR). Functioneaza cu iPad-uri, iPhone-uri, tablete/telefoane Android

EXPLOREAZA: Orboot Earth de la PlayShifu va duce copilul intr-o calatorie in jurul lumii. Scaneaza globul cu aplicatia insotitoare pentru a-l aduce la viata si a explora lumea dincolo de tari si capitalele. Plin de povestiri vizuale, muzica si interactiuni vocale, chestionare despre lume, puzzle-uri si provocari. (Fara granite si fara denumiri mentionate pe glob.)

INVATA: Descopera 400 de momente importante si peste 1000 de fapte din 6 domenii - animale, cultura, monumente, inventii, harti si bucatarii ale lumii. Creeaza un parc national si afla despre lantul trofic si echilibrarea ecosistemului, pornind in cautarea animalelor, plantelor, pasarilor si insectelor potrivite pentru echilibrarea ecosistemul parcului. Participa la chestionare distractive pentru fiecare categorie.

O jucarie STEM perfecta pentru invatare timpurie, care starneste imaginatia si curiozitatea. Ajuta la dobandirea cunoasterii lumii in ansamblul ei, a geografiei, stiintelor mediului, stiintelor sociale si sensibilitatii culturale.

Continut: glob cu diametru 25 cm, pasaport, stampila, autocolante cu steagurile tarilor si un ghid. (Tableta/Smartphone nu sunt incluse.) Daca sunteti in cautarea unei jucarii educationale complexe sau a unui cadou unic, Orboot Earth este raspunsul! Este, de asemenea, un instrument grozav de educatie acasa si la scoala.

DISPOZITIVE COMPATIBILE: Acest glob inteligent functioneaza cu aplicatia gratuita Orboot Earth disponibila in 9 limbi care poate fi descarcata din App Store sau Play Store (conectarea la internet este necesara doar pentru instalarea si actualizarea aplicatiei). Aplicatia nu este disponibila in limba romana. Functioneaza cu - iPad a 5-a generatie si variante mai noi, iPad Air toate modelele, iPad Pro toate modelele, iPad Mini 2 si mai sus, iPhone 6 si mai sus; Tablete si smartphone-uri Android de 3 GB RAM si mai mult. Dispozitivele Amazon Fire nu sunt acceptate momentan.

Varsta recomandata: 5 - 12 ani.

Alimentam mintile tinere cu jucarii tehnologice interactive si educationale creand experiente educationale de joaca pentru copiii de astazi, astfel incat acestia sa poata revolutiona lumea de maine.

Confectionat conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producator: PlayShifu, USA


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
12300 Lei
Comanda acest produs
Felinar solar
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.