Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Jucarie de baie pentru copii - Fantana muzicala cu balene

Marca: HAPE

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 189.90 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Jucarie de baie pentru copii - Fantana muzicala cu balene
Jucarie de baie pentru copii - Fantana muzicala cu balene

Jucarie de baie pentru copii - Fantana muzicala cu balene

Descriere
Jucarie de baie pentru copii - Fantana muzicala cu balene

Aceasta minunata jucarie de baie Fantana Muzicala face ca timpul petrecut in baie sa fie magic pentru tine si copilul tau. Priveste fantana cum danseaza dupa muzica ori canta cu fiecare balenuta la pian. Perfecta pentru a incuraja talentul muzical al copilului.
Cand o balena este apasata, fantana ei se va opri, iar fantanile celorlalte balene vor porni mai tare. Ventuzele din partea inferioara fixeaza Fantana Muzicala pe fundul cazii. Cand se foloseste nivelul apei nu trebuie sa depaseasca 10-15 cm astfel incat difuzorul sa stea deasupra apei. Lasa-l pe micutul tau sa invete si sa fie inspirat prin joaca. Actiunea de a incerca diferite melodii va incuraja curiozitatea si ii va invata pe copii despre cauza si efect in timp ce isi exercita mainile mici.
Mod automat-  In timp ce apa tasneste, 5 melodii vor canta la rand, pentru 20 de secunde. In plus fiecare balena corespunde cu o melodie diferita; apasati o balena intamplator, iar aceasta va rula melodia desemnata.
Mod de joaca- In acest mod, fantana arunca apa si balenele emit sunete de note muzicale â€Ã‹Å"Do, Re,Mi,Sol,La@. Apasati balenele ca un piano sa creeati o melodie.
Setul de jucarii stralucitor si colorat nu este doar distractiv, ci si o modalitate perfecta pentru copiii cu varsta de 18 luni in sus de a stimula perceptia muzicii timpurii, dezvoltarea auzului si coordonarea ochi-mana.
Toate produsele Hape sunt fabricate cu materiale de inalta calitate, din surse durabile. Fantana muzicala cu balene nu contine BPA si ftalati, facand timpul baii distractiv si sigur. Necesita 4 baterii AA (nu sunt incluse). Produsul este conceput sa functioneze cu baterii AA, 1.5 V, care sunt dublu securizate cu 2 suruburi.

Urmariti jocul facut de stropirea cu apa a balenelor dansand pe muzica sau apasati pe balene pentru a le canta ca tastele de pian. Minunat pentru incurajarea dezvoltarii muzicale.

Dimensiuni: L: 28, l: 15, H: 22 cm.
Dimensiuni cutie: L: 32, l: 18.2, H: 24.5 cm.




Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.