Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Joc Animale din continente Joc de cultura generala pentru copii

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 40.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Joc Animale din continente Joc de cultura generala pentru copii

Descriere
Joc Animale din continente Joc de cultura generala pentru copii

Cat de usor iti este sa le descrii copiilor diverse specii de pasari si animale? Ce faci cand micii curiosi vor sa afle detalii amanuntite despre locul unde traiesc acestea, ce mananca si pe ce continent le poti gasi?

Porniti impreuna intr-o calatorie imaginara in jurul lumii sa descoperiti animale si pasari impresionante, in jocul de societate legendar si foarte indragit, Animale din Continente.

Cu ajutorul jocului, copiii descopera cele mai importante caracteristici ale animalelor: cum arata, unde traiesc, cu ce se hranesc, daca sunt in pericol sa dispara, precum si cateva trasaturi distincte fiecarei specii.

Stiai ca Jocul Animale din continente…
Dezvolta gandirea logica si asociativa.
Ofera detalii despre 60 de pasari si animale din 12 familii.
Este un joc super interesant, atat pentru copii cat si pentru adulti. 
Stimuleaza atentia la detalii si dezvolta agilitatea. 
Este o sursa grozava de dezvoltare a vocabularului.
Imbogateste cultura generala.
Creeaza premisele ideale pentru a petrece mai mult timp de calitate alaturi de copii, in care sa va conectati si sa povestiti, sa va relaxati si sa va distrati impreuna.
De ce sa alegi Jocul Animale din Continente
Jocul Animale din Continente face parte din colectia de jocuri romanesti, proiectate si fabricate in Romania, infatisand animale ilustrate detaliat, in mod realist. 

Un joc extraordinar, inventat si ilustrat cu maiestrie de Ioan Nicolau, graficianul care credea cu tarie in educatia prin joc. Ioan Nicolau a inventat si ilustrat sute de jocuri pentru copii in anii 70 â€" 80, iar jocul Animale din Continente este cel care i-a adus celebritatea si aprecierea. 

Un concept de joc usor de urmat de catre copii, original, bazat pe asocieri de animale din diferite specii, cu continentele carora le apartin. Un astfel de joc poate sta la baza unor discutii mai complexe despre fiecare continent, despre pozitionarea continentelor pe globul pamantesc, despre popoare si modul in care oamenii interactioneaza cu speciile de pasari si animale ilustrate in joc. 

Veti afla curiozitati si detalii despre 12 familii de animale (serpi, crocodili, struti, pasari de prada, porci salbatici, animale erbivore, tauri salbatici, 10 specii de pisici, lupi, ursi, maimute) din pliantul cu animalele grupate pe regnuri. 

Pe fiecare carte de joc este indicat arealul de raspandire al animalului desenat, care se poate identifica si regasi pe harta lumii, inclusa in joc.

Varsta recomandata: 7+

Jucatori: 2 â€" 6 persoane

Cutia contine: 60 de carti de joc cu animale, un pliant cu animalele grupate pe regnuri, o harta a lumii, regulament cu 2 variante de joc.

Joc nerecomandat copiilor sub 3 ani. 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.