Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Set educativ 4M Code A Maze joc educativ de programare

Marca: Logiblocs 4M

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 394.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Set educativ 4M Code A Maze joc educativ de programare

Set educativ 4M Code A Maze joc educativ de programare

Descriere
Set educativ 4M Code A Maze joc educativ de programare
Jocul Code-A-Maze este proiectat cu un design inteligent pentru a ajuta copiii sa invete codarea intr-un mod tangibil si intuitiv prin scanarea cardurilor de cod de directie. Acest lucru este deosebit de important pentru copiii mici ale caror abilitati cognitive nu s-au dezvoltat pe deplin pentru a face fata gandirii abstracte de codare  si nu necesita abilitatea de a citi sau de a avea un vocabular dezvoltat. In plus, jocul nu necesita utilizarea unui computer si este complet fara ecran LCD.

Prin identificarea misiunilor prezentate in cardurile cu provocari, copiii planifica apoi pasii folosind carduri de cod de directie pentru a instrui miscarea robotului in a rezolva labirintul, la fel ca descompunerea unei probleme in sarcini gestionabile si instruirea abilitatilor de rezolvare a problemelor.

Acest joc STEM cere copiilor sa organizeze cardurile codate, sa numere patratele de pe plansa, sa plaseze obstacolele si apoi sa insereze comenzile folosind tehnologia patentata Snap-To-Code TM pentru a instructa robotelul cum sa se miste pe plansa si sa rezolve labirintul. 

Varsta: Este recomandat copiilor peste 3 ani.

Obiectivul jocului Code A Maze: este sa ii invete pe copii programare, acestia trebuind sa ofere robotului instructiuni pentru a rezolva labirintul utilizand cea mai scurta ruta posibila. Ruta este desemnata de cardul cu provocari.

Continut kit Code A Maze:
1 baza principala
6 planse cu labirinturi (Pet, Zoo, Dinozaur, Avansat si 2 goale pentru a crea propriile tale planse)
30 de carduri cu provocari (pentru plansele Pet, Zoo, Dinozaur si Avansat, in culori asortate cu plansele)
30 de carduri codate ( sageata, Play, Clear, si pozitiile A,B,C,D)
2 roboti
6 piese obstacol (tunel, conuri, steaguri)
1 suport pentru carduri
1 saculet pentru roboti si accesoriile obstacol
Instructiuni in limba engleza. Click aici pentru descarcarea instructiunilor in limba romana. 

!Necesita trei baterii 1.5V AA, acestea nu sunt incluse in set.

Acest joc nu este recomandat copiilor sub 3 ani! 

*Costul aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE = 0.75 lei
 
CE ESTE CODAREA?
Computerele pot urmari doar instructiuni logice pas cu pas. Astfel, orice codare trebuie realizata intr-un mod foarte logic. A scrie instructiuni pentru computere este cunoscut sub numele de codare sau programare. Intr-un sens mai larg, codarea poate fi considerata ca fiind procesul de a construi o serie de pasi, sub forma de comenzi simple, pentru a finaliza o sarcina. In cazul nostru, este un set de instructiuni pentru a directiona robotul sa rezolve labirintul.
 
DE CE AR TREBUI COPIII SA INVETE DESPRE PROGRAMARE?
Programarea educa copiii in gandirea analitica si rezolvarea de probleme - mai specific in identificarea unei probleme complexe si etapizarea rezolvarii acesteia in pasi usor de efectuat. Acestea sunt abilitati de folos si in viata reala. Si la fel precum invatatul unei limbi straine noi, copiii vor invata mai repede procesul de programare. Incepand rezolvarea de la zero incurajeaza si creativitatea.
 
PRIMUL KIT DE PROGRAMARE PENTRU MINTI TINERE
Descopera ce amuzant si usor este sa programezi! Cu CODE A MAZE, vei face primii pasi in fantastica lume a programarii si codarii robotilor. Vei folosi cardurile cu tehnologie patentata Snap-to-code pentru a crea un program si a-l ajuta pe robotelul tau sa navigheze prin labirint. 

BENEFICIILE UTILIZARII JOCULUI CODEAMAZE
 
jocul este ideal pentru dezvoltarea vocabularului spatial si insusirea notiunilor de directie (stanga, dreapta, sus, joc, etc)
contribuie la dezvoltarea gandirii logice si analitice, a abilitatilor de rezolvare a problemelor, toate fiind vitale in dezvoltarea copiilor
dezvolta increderea in sine cand robotelul reuseste sa ajunga la finalul labirintului, incredere dezvoltata pas cu pas pe masura ce abordeaza toate cardurile cu provocari.
crearea si intelegerea sirurilor logice si a secventelor in rezolvarea unei probleme, si mai ales insusirea unei abilitati necesare in viata de zi cu zi: oricat de mare este problema, se rezolva mai usor cand aceasta este impartita in pasi mai mici.
cu ajutorul acestui kit, copiii vor invata notiuni de baza in programare si codare, fara a prelungi suplimentar timpul petrecut in fata ecranelor, jocul Codeamaze neavand nevoie de nici un ecran LCD sau computer. 
jocul STEM stimuleaza interesul copiilor pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica inca de la o varsta frageda
completeaza in mod practic si vizual activitatile prescolare si activitatile scolare ce au la baza materiile STEM
invatarea prin joaca, jocul CodeAMaze fiind distractiv si amuzant, si va fi o adevarata bucurie sa vezi robotelul rotativ miscandu-se pe plansa de joc. 
CE ESTE SPECIAL LA CODEAMAZETM?
Jocul CODEAMAZETM permite copiilor mici sa dobandeasca abilitati de programare prin utilizarea cardurilor codate care nu necesita abilitatea de a citi sau de a avea un vocabular dezvoltat.
Copiii pot aranja aceste carduri in secvente de cod si sa rezolve labirintul. Aceasta este o abordare mult mai tangibila in dezvoltarea gandirii de programator, fara a folosi ecrane sau alte sintaxe complexe peste nivelul lor de intelegere.
Acest joc cere copiilor sa organizeze cardurile codate, sa numere patratele de pe plansa, sa plaseze obstacolele si apoi sa insereze comenzile folosind tehnologia patentata Snap-To-Code TM pentru a instructa robotelul cum sa se miste pe plansa si sa rezolve labirintul.
 
DESIGN INTELIGENT
Jocul CODEAMAZETM are o baza principala cu un design inteligent, pe care robotul se misca intotdeauna inainte. Spre deosebire de alte kituri de codare, baza CODEAMAZETM foloseste o plansa de joaca tabelara, permitand robotului sa se miste pe distante precise, evitand masuratori fizice care ar putea confuza sau dezamagi copiii mici care inca nu au abilitati dezvoltate in ceea ce priveste orientarea in spatiu.
 
ABILITATI COGNITIVE 
Copiii sunt capabili sa absoarba si sa se adapteze foarte repede informatiilor noi pe masura ce isi dezvolta abilitatile cognitive. Jocul CODEAMAZETM ii ajuta sa inteleaga provocari scrise si introduce conceptul de instructiuni spatiale (stanga, dreapta, sus si jos),

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.