Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Joc Bla Bla Joc interactiv pentru copii

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 77.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Joc Bla Bla Joc interactiv pentru copii

Joc Bla Bla Joc interactiv pentru copii

Descriere
Joc Bla Bla Joc interactiv pentru copii
Crezi ca poti descrie un balon fara sa spui: "pocnet”, "a umfla” si "a sufla”? Joaca Bla-Bla si testeaza-ti vocabularul printr-un joc de societate super distractiv si educativ.
Jocul de societate Bla-Bla se joaca pe echipe si este ideal pentru petrecerile de copii. Destinde atmosfera si atrage energia pozitiva a veseliei si distractiei. De asemenea, pentru momentele petrecute in familie, in care doresti sa te conectezi cu cei dragi, jocul Bla-Bla este alegerea potrivita.

Jocul Bla-Bla are reguli simple, usor de aplicat, fiind potrivit tuturor, de la cei mici, pana la bunici. Dezvolta imaginatia si starneste zambete sincere, de fiecare data. In plus, creeaza conexiuni puternice intre participanti, iar timpul petrecut impreuna va ramane o amintire de neuitat pentru toata lumea.

Da startul distractiei cu jocul de societate Bla-Bla!
Jocul de societate Bla-Bla ii scoate pe toti de starea de confort stimuland imaginatia si dorinta de a castiga. Fiecare participant trebuie sa descrie un cuvant de pe cartea joc fara insa a folosi anumite cuvinte interzise, in functie de nivelul de joc ales. Fiecare greseala inseamna puncte in minus pentru echipa, dar si multe hohote de ras.

Bla-Bla are 3 nivele de dificultate si astfel se poate adapta cu usurinta oricarei audiente. Buzerul special care cronometreaza fiecare runda, precum si suportul special de carti cu capac glisant care ofera posibilitatea selectarii nivelului de dificultate asigura de fiecare data o experienta fabuloasa de joc.

Fa echipa cu cei mai buni si stabiliti nivelul de dificultate al jocului. 
Pune cartile in suportul special si porneste buzerul.
Ai 60 de secunde sa descrii cuvantul de pe cartea de joc.
Foloseste-ti imaginatia si nu rosti cuvintele interzise in descriere.
Aduna 100 de puncte impreuna cu echipa si savurati cu totii bucuria succesului.
Stiai ca jocul Bla-Bla…
Stimuleaza lucrul in echipa si ii invata pe copii sa caute solutii impreuna, precum si sa-si asume esecul si sa imparta succesul alaturi de ceilalti.
Deschide larg portile imaginatiei fara limite, copiii fiind liberi sa descrie obiecte, animale sau lucruri, in maniera personala, folosindu-si din plin creativitatea.
Dezvolta vocabularul intrucat in descrierile realizate copiii utilizeaza cuvinte pe care nu le folosesc frecvent, descoperind de multe ori sensuri noi si retinandu-le in mod natural, prin joaca.
Este un exercitiu perfect de concentrare si ii ajuta pe copiii sa se obisnuiasca sa rezolve o sarcina data, incadrandu-se intr-un interval limitat de timp (60 de secunde).
Stimuleaza si sustine spiritul de competitie in incercarea de a ghici de fiecare data cuvantul descris si de a colecta foarte repede punctajul maxim.
De ce sa alegi Jocul de societate Bla-Bla
Este super distractiv si genereaza o stare generala de buna dispozitie.

Contine componente din materiale de calitate superioara care asigura rezistenta indelungata si o experienta placuta de joc.

Este potrivit pentru grupuri mari de copii si poate fi utilizat cu succes in activitati interactive si educative cu acestia.

Ofera 3 nivele de dificultate, fiind astfel extrem de versatil si potrivit pentru participanti de varste si nivel de pregatire diverse.

Are un design placut si o grafica de exceptie, fiind potrivit ca dar de Craciun sau alte ocazii de sarbatoare, pentru familii sau pentru copii.

Jocul Bla-Bla contine:

100 x carti de joc
1 x suport carti de joc
1 x buzer pentru cronometrarea celor 60 de secunde pentru a ghici un cuvant
Cartoane de marcaj
Creion
Regulament de joc.
 

Varsta recomandata: 6+

Jucatori: 2 – 4 echipe.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.