Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Joc Buhu Royal Joc de societate pentru copii

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 58.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Joc Buhu Royal Joc de societate pentru copii

Descriere
Joc Buhu Royal Joc de societate pentru copii
Cauti un joc amuzant, cu reguli simple si usor de jucat impreuna cu cei mici? Alege Buhu Royal si descopera alaturi de copii regatul de basm al bufnitelor ROOVI.
Buhu Royal este un joc de societate simpatic pe cat de simplu, pe atat de distractiv. In lumea Buhu Royal, fiecare bufnita se transforma intr-un personaj de la castel: rege, regina, savant, bucatar sau chiar mascarici. Toate sunt puse pe sotii si asteapta sa faceti echipa si sa castigati jocul.

Intra in cursa simpaticei Buhu si da startul distractiei.
Trage de ochii bufnitei si plaseaza jetoanele care se ivesc pe suport.
Colectioneaza seturi de bufnite cu valoare mare si castiga jocul.
Jocul Buhu Royal ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte atentia la detalii si sa sesizeze fiecare detaliu pentru a colectiona bufnitele cu valoarea cea mai mare si a castiga jocul. Este o modalitate placuta de a te conecta cu cei mici si de a va apropia prin joc si veselie.

Stiai ca jocul Buhu Royal…
Stimuleaza dezvoltarea gandirii asociative la copii care colecteaza jetoanele potrivit punctajului, pentru a obtine scorul cel mai mare.
Favorizeaza competitia sanatoasa intre micii participanti la joc, bufnita Buhu oferind jetoanele aleatoriu, fara a ajuta sau a favoriza vreun jucator.
Este un bun exercitiu de rabdare si perseverenta, copiii invatand astfel sa isi astepte randul la joc si sa adune rabdatori jetoanele potrivite.
Este o activitate distractiva si de relaxare activa de care copiii se bucura un timp indelungat, departe de ecranele dispozitivelor smart.
Buhu Royal – un joc de societate cu ilustratii adorabile si mecanism simplu, pe placul copiilor
Daca vrei sa ii initiezi pe copii de la varste fragede in lumea jocurilor de societate clasice, Buhu Royal este optiunea ideala pentru a incepe. Jocul are un design placut, cu ilustratii adorabile care ii atrag si ii incanta pe copii. 

In plus, mecanismul de joc bazat pe asociere si colectarea jetoanelor cu punctajul cel mai mare este intuitiv si usor de invatat, la orice varsta.

Bufnita Buhu are dimensiuni potrivite, atat pentru mainile mici ale copiilor, cat si pentru adulti si este realizata din plastic rezistent. Mecanismul de utilizare este foarte simplu: ochii bufnitei se trag in sus si in jos pentru a distribui jetoanele de joc. 

Micii curiosi sunt incantati de miscarea ochilor bufnitei si asteapta cu sufletul la gura sa le apara jetoanele de care au nevoie pentru a forma seturi cu punctaj maxim.

Intra si tu in jocul regal la simpaticei Buhu Royal si ofera-le celor mici o experienta de joc ingenioasa si interactiva.

Jocul contine:

1x Mecanism Bufnita Buhu
28x Jetoane cu Bufnite simpatice si colorate
4x Suporturi din lemn pentru jetoane
1x Regulament de joc.
Jucatori: 2 – 4 persoane

Varsta: 7+

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.