Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Istet de mic Lumea animalelor pentru 3-4 ani

Marca: Corint

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 38.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Istet de mic Lumea animalelor pentru 3-4 ani

Descriere


Caietul meu de activitati - Lumea animalelor este destinat copiilor cu varsta de 3-4 ani.

Petreceti alaturi de copilul dumneavoastra un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-si dezvolta abilitatile de baza la varsta Gradinitei: limbajul, pregatirea pentru citit, semnele grafice, numararea, logica, observarea si descoperirea lumii inconjuratoare.

  • Urmati-l pe Victor, micul pinguin, in aventura descoperirii animalelor domestice si salbatice, de la ferma sau de la circ. Cititi-i copilului dumneavoastra poezioarele care il vor ajuta sa-si imbogateasca vocabularul si sa-si dezvolte imaginatia.
  • Profitati de exercitiile variate, avand ca tema animalele, pentru a aborda notiunile-cheie de la grupa mica: formele, culorile, dimensiunile, categoriile, literele, cifrele, spatiul si timpul...
  • Regasiti in autocolante fotografiile tuturor animalelor!

Urmati-l pe Victor! Cu ajutorul micului pinguin, copilul dumneavoastra va descoperi animalele preferate, prin diverse modalitati – desene, fotografii, poezioare sau activitati.

Lucrarea abordeaza notiunile de baza pentru grupa mica (litere, observare, semne grafice, numarare, descoperirea lumii inconjuratoare...) prin intermediul unor activitati variate, fiecare copil putandu-le realiza in ritmul si dupa nivelul sau.

Pentru ca acest caiet de activitati sa fie o ocazie de a petrece momente de relaxare cu micutul dumneavoastra, asezati-va linistit alaturi de el si provocati-l, pe cat posibil, sa se exprime. Dupa ce ati citit o poezioara sau v-ati uitat la un desen, puneti-i intrebari, cereti-i sa va vorbeasca despre ceea ce observa sau despre ceea ce-i place sau nu-i place. Propuneti-i sa va relateze povestioara pe care tocmai i-ati citit-o.

TIP COPERTĂ: FLEXICOVER
ISBN: 9786067933413
FORMAT: 23 X 28,5 CM
EDITURA: CORINT
AN APARIȚIE: 2018
NUMĂR PAGINI: 64
TRADUCERE: ADELINA BOICU - DRAGOMIR


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.