Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii

 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Clauze de confidentialitate


Politica de Confidențialitate

De ce solicităm informaţii personale?

Cand creaţi un cont nou pe site-ul www.Jucariidevis.ro, JUCARII DE VIS ONLINE solicita cateva informaţii personale pentru:
 
 1. Emiterea facturilor fiscale;
 2. Expedierea produselor la adresa mentionata prin serviciul de curierat asigurat de partenerul nostru FAN COURIER;
 3. A deţine o evidenţă a vizitatorilor pe site
 4. A urmări comportamentul clienţilor în scopul creşterii calităţii serviciilor şi a produselor comercializate;
 5. A comunica constant cu clienţii, pentru a-i tine permanent informaţi despre promoţiile şi ofertele speciale;
 6. Reclama, marketing si publicitate

În momentul unei achiziţii ne este necesară adresa dumneavoastră, numărul de telefon şi adresa de e-mail, pentru a putea expedia coletul. Astfel veţi primi o confirmare a comenzii pe mail, iar curierul vă poate livra produsele unde şi când doriţi dumneavoastră.

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.jucariidevis.ro, evoluţia şi starea comenzilor, precum şi informarea despre promoţiile şi ofertele speciale. Notificările privind ofertele www.jucariidevis.ro se realizează prin newsletter. De asemenea JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


Informatiile dumeavoastra personale sunt pastrate pana la exercitarea dreptului de opoziţie. Furnizarea datelor personale catre JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
 

Cum protejam
datele personale furnizate de dumneavoastra? Politica de confidenţialitate

 
JUCARII DE VIS

(www.jucariidevis.ro) se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul informarii clientilor ssi asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. In acest sens, JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.


Accesul angajaţilor JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) la baza de date cu caracter personal se realizeaza numai prin autentificarea printr-un cod de identificare unic. Toate accesarile bazei de date cu caracter
personal sunt înregistrate intr-un fisier de acces.


Datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fisiere securizate, accesul la acestea şi autentificarile fiind controlate periodic de JUCARII DE VIS.


JUCARII DE VIS desemneaza angajaţii cu drept de acces la bazele de date cu caracter personal si stabileste tipurile de acces, asftel incat fiecare angajat sa aiba drept de acces la baza de date cu caracter personal numai în masura necesara pentru îndeplinirea atributiilor de serviciu. Angajatii JUCARII DE VIS care au acces la date cu character personal sunt instruiti asupra confidentialitatii acestora şi vor fi informati cu privire la prevederile legislatiei în domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.


Compania va retine datele personale şi le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului creat pe www.jucariidevis.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi pentru informarea despre promotiile si ofertele speciale. Notificarile privind ofertele JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) vor fi realizate prin newsletter. De asemenea, se pot trimite si felicitari, cupoane cadou şi alte mesaje speciale.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos precum şi a conditiilor de confidenţialitate. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea
site-ului www.jucariidevis.ro. Recomandam citirea cu atentie a politicii de confidentialitate a utilizarii site-ului.


JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare). Site-ul www.jucariidevis.ro nu ii confera dreptul de a reproduce şi/sau descarca partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei JUCARII DE VIS , fara acordul prealabil scris al acesteia.


JUCARII DE VIS este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul ANSPDCP de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.


Sesizari vizavi de incalcarea drepturilor de autor de pe site-ul www.jucariidevis.ro, pot fi notificate în scris la:contact@jucariidevis.ro.
Pentru informare şi suport, sesizari şi reclamaţii ne puteţi contacta la adresa contact@jucariidevis.ro sau telefonic de luni pana vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00, la numerele: 0722.801.087


Protejare online a informaţiilor de comanda


www.jucariidevis.ro foloseste pe toate paginile web unde se realizeaza platile serviciile partenerului EuroPayment
Services SRL (www.Euplatesc.ro) conform contractului incheiat intre cele doua parti. Pentru toate detaliile legate de aceste aspecte, securitate, confidentialitate, neclaritati, etc, puteti contacta direct partenerul nostru la urmatoarele date de contact:


SC EuroPayment SRL


Adresa sediu: Str.
Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, România


Registrul Comertului: J40/9950/2006


Codul de identificare fiscala: RO18773866


Procesator de date cu caracter personal: 5804/2007


Conturile IBAN: BCR - Ag. Theodor Plallady, București,
România - Lei: RO41 RNCB 0089 0957 6044 0001;
Trezoreria Secotor 4, București, România - Lei:
RO35 TREZ 7045 069X XX00 9375


Program: luni - vineri intre 08:00 - 20:00: +4-0371.335.807 (Vodafone);
+4-0213.451.725 (Romtelecom); +4-0762.174.170 (Cosmote); +4-0743.603.313
(Orange);


Nota de informare privind protecția datelor personale
Nr. de inscriere in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal 28084

Dreptul persoanei vizate la informare-Conform art. 12 din Legea 677/2001, în cazul în care datele cu caracter personal sunt obținute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puțin
urmatoarele informații:

 1. identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
 2. scopul in care se face prelucrarea datelor;
 3. informatii suplimentare precum destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existent drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum și conditiile in care pot fi exercitate;
 4. orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.

Dreptul la acces la date - conform art. 13 din Legea 677/2001, orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere (în mod gratuit, pentru o solicitare pe an), confirmarea faptului ca datele sale personale sunt
sau nu sunt prelucrate de acesta.


Dreptul de intervenție asupra datelor - conform art. 14 din Legea 677/2001, ) – orice persoaa vizata are dreptul de a obtine, in mod gratuit, de la operator, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata:

 1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor
  incomplete sau inexacte;
 2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;
 3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fată de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie - conform art. 15 din Legea 677/2001, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, din motive intemeiate si legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu exceptia cazurilor în care există dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.


Dreptul de a se adresa justitiei – conform art.18 din Legea 677/2001, fara a aduce atingerea posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere, orice persoana care a suferit un prejudiciu in urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuate ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.


Cetatenii pot primi informatii privind modul de completare a formularelor de notificare si legislatia aplicabila prelucrarilor de date cu caracter personal, prin telefon, la numarul 021.252.59.77, la Sediul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Strada Olari nr. 32, sector 2, municipiul București, cod postal 024057, România sau pe e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro.


Care este politica Jucariidevis.ro privind link-urile externe?

Site-ul poate sa contina link-uri catre alte site-uri web. Incurajam utilizatorii noştri sa fie atenti cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca politica de securitate cu privire la aceste informatii pentru fiecare site extern care colecteaza informatii personale.


Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar în cazul informaţiilor colectate de pe acest site. JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) nu este responsabil pentru politica de confidentialitate sau continutul site-urilor a caror link-uri se regasesc pe www.jucariidevis.ro.


Ce date solicităm pentru a recomanda un produs?

Utilizatorii care doresc să recomande prietenilor un produs sau un newsletter oferit de JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro.), au la dispozitie sistemul "recomanda". Tot ce avem nevoie este adresa de e-mail a persoanei care doriti sa fie informata cu privire la acel link recomandat.


JUCARII DE VIS (www.jucariidevis.ro) va trimite automat persoanei respective un mesaj e-mail prin care il va invita sa vizualizeze produsul recomandat. Aceste informatii vor fi stocate de www.jucariidevis.ro doar pentru a trimite acel mesaj unic.


Ce presupune abonarea sau dezabonarea la newsletter?

Pentru a va informa în timp real cu privire la activitatile, promotiile si ofertele speciale www.jucariidevis.ro, aveti posibilitatea de abonare voluntara la newsletter.


Abonarea la newsletter este implicita în momentul creari unui cont pe site-ul www.jucariidevis.ro. Daca nu doriti crearea unui cont dar doriti sa primiti newsletter, introduceti adresa dumeavoastra de mail în box-ul de pe pagina principala, apoi apasati butonul „Ma abonez”.


Diferenta dintre abonarea la newsletter si crearea unui cont, presupune mentionarea unor date suplimentare pentru crearea contului:

 1. Nume şi prenume
 2. Data nasterii – solicitata cu scopul de a oferi mici atentii de ziua dumneavoastra de nastere dar si pentru segmentarea
  cumparatorilor;
 3. Adresa si numar de telefon – necesara curierului dar si pentru facilitarea unei cumparaturi viitoare.

www.jucariidevis.ro nu încurajează SPAM-ul. Utilizatorii care au furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul www.jucariidevis.ro pot opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.jucariidevis.ro, se pot dezabona aici, sau pot utiliza linkul din footer-ul
newsletterulului www.jucariidevis.ro primit prin e-mail.


spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.