Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Jucarie Macheta metalica excavator Menzi Muck M545 Scara 1:50

Marca: SIKU

Disponibilitate: Da

-12%
Pret: 169.00 Lei /Bucata
Pret cu TVA: 149.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Jucarie Macheta metalica excavator Menzi Muck M545 Scara 1:50

Jucarie Macheta metalica excavator Menzi Muck M545 Scara 1:50

Descriere
Jucarie Macheta metalica excavator Menzi Muck M545 Scara 1:50
Descriere: Excavatorul SIKU la scara 1:50 este produs in lumea reala de compania elvetiana Menzi-Muck, care a inventat conceptul "Walking Excavator". Este un utilaj de constructii pentru sarcini si locuri de constructie greu accesibile, ca de exemplu: pentru lucrarile de excavare pe pante, inclinari abrupte si munti, precum si pe suprafete imposibil de abordat cu excavatoare obisnuite. Sasiul, care poate fi ajustat cu ajutorul cricurilor speciale si a bratelor mobile ca niste brate de caracatita, se mentine in pozitie de lucru chiar si in teren extrem. Bratul versatil, mobil, de excavator este de asemenea telescopic si este conectat la turela care se poate roti cu 360 de grade. Modelul realizat in mare parte din metal, este vopsit in culorile tipice Menzi-Muck. Datorita reproducerii fidele si solide a componentelor vehiculului, incarcatorul frontal este complet mobil si functional (actionare manuala). La fel si sasiul, este foarte flexibil si se adapteaza oricarei forme a suprafetei unde lucreaza. De asemenea, cupa culiseaza pentru incarcare si descarcare. Detaliile fine ale utilajului la scara 1: 50 sunt realizate pe baza masinilor reale, sofisticate Menzi. De exemplu: baza este complet metalica, cabina din plastic solid imita perfect cabina excavatorului real, detaliile interiorului sunt foarte bine redate pentru un aspect 100% realist. Bratul cupei este solid, realizat din metal. Rotile cauciucate garanteaza o tractiune solida astfel incat manevrabilitatea ofera multa placere!

Caracteristicile speciale ale excavatoarelor de acest tip se bazeaza pe un sasiu sofisticat de inalta tehnologie si bratul patentat: diferiti cilindri hidraulici permit intregului excavator sa-si adapteze rotile si suportii acestuia pe orice teren. Bratele fixe de pe excavatoarele Menzi Muck pot fi ajustate in functie de sarcina din fata datorita functiei ajustabile si a suporturilor de gheare. Ca rezultat, produce forte de ridicare si forfecare dincolo de cele ale excavatoarelor conventionale. Un Menzi Muck cantarind 9,5 tone produce o forta similara cu cea a unui excavator pe 20 tone si asta in conditiile unui teren foarte dificil. Datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor. Colectioneaza si celelalte modele din gama Siku SUPER .

Lungime: 19 cm / inaltime: 9 cm / latime: 6 cm

Este ambalat intr-o cutie eleganta avand dimensiunile:

Lungime: 25 cm / inaltime: 11 cm / latime: 7,5 cm 

Scara: 1:50.

Model lansat in mai 2016. 

Avertismente: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Varsta recomandata: 3+ ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite si cauza asfixiere. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj si accesoriu al produsului inainte de a oferi jucaria copilului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.