Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Cutie Pentru Nisip Testoasa Go Green Little Tikes

Marca: Little Tikes

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 324.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - 18 Lei
Tara - 18 Lei
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Cutie Pentru Nisip Testoasa Go Green Little Tikes

Cutie Pentru Nisip Testoasa Go Green Little Tikes

Descriere
Cutie Pentru Nisip Testoasa Go Green Little Tikes
Adauga o fata prietenoasa gradinii tale cu aceasta cutie de nisip cu capac!

Este ideala pentru zilele insorite si este atat de versatila incat poate fi folosita fie ca groapa de nisip, fie ca groapa cu bile.
Cu detalii specifice in partea de jos pentru a incuraja sapatul si doua scaune, este perfect pentru joc activ si interactiune sociala.

Sapat, construit si turnat ... aceasta cutie de nisip fantastica este cu adevarat perfecta!

Aceasta jucarie este fabricata din plastic reciclat si este ambalata in materiale reciclate pentru a ajuta la minimizarea impactului pe care jucariile Little Tikes il au asupra mediului si pentru a crea un viitor mai luminos si mai verde pentru copiii nostri.

Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de jucarii, trecutul memorabil si jucariile inovatoare atemporale sunt ceea ce transforma brandul Little Tikes intr-un brand plin de success.
Little Tikes intelege ca fiecare zi este o aventura, in care cei mici au multe lucruri de descoperit.
Produsele Little Tikes incurajeaza jocul activ si imaginativ, starnesc curiozitatea, provoaca admiratie si ii indeamna pe copii sa devine activi.
Little Tikes ii indeamna pe copii sa viseze la lucruri marete.
LITTLE TIKES ALEGEREA NUMARUL 1 LA LOCUL DE JOACA Un brand renumit si iubit atat de parinti cat si de copii Brand de top, recunoscut pentru popularitate si cunoastere Top 4 pentru popularitatea Numarul 1 in produsele pentru exterior si masinute Little Tikes: calitate, siguranta, durabilitate, incredere si DISTRACTIE.


Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.