Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Complex de joaca copii Climber

Marca: Kinder Fun

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 3370.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Complex de joaca copii Climber
Complex de joaca copii Climber

Complex de joaca copii Climber


Descriere:
 
 

Complex de joaca complet pentru un mic alpinist incepator, in culori luminoase si forme care atrag atentia in orice sala, loc de joaca, gradinita sau de ce nu, pentru in acasa. Confortabil si stimulativ pentru invatarea formelor si a culorilor. Formele se pot folosi si in alt aranjament decat cel prezentat. Complexul de joaca modular contine 6 forme: scari, cub gigant, forma obstacol, topogan si doua coltare. Complexe de joaca pentru interior.


Dimensiuni:

Dimensiuni: 1500 mm x 1500 mm x h400 mm


Detalii tehnice:

Componente: 6 elemente

Realizat din 28/42 kg/m³ densitate /duritate Polyether, acoperit cu husa detasabila cu inchidere prin fermoar. Prinderea intre elemente se realizeaza cu SCAI / Velcro.

Culori: ALBASTRU - ROSU - GALBEN - VERDE - MULTICOLOR


Info +:

Fabricat, cusut si asamblat in atelierele noastre Kinderfun Soft Play din Romania. Complexele de joaca au fost dezvoltate prin cuno?tin?ele noastre unice, asigurând o calitate optim? ?i siguran?? pentru copii.


Termen general de productie: 7 zile lucratoare

Dupa ce adaugati acest produs in cosul de cumparaturi si finalizati comanda veti primi pe email factura proforma in baza careia puteti achita. Plata tuturor produselor este facuta in avans prin transfer bancar in contul nostru. In ziua in care este confirmata plata produsul va fi dat in productie iar aceasta va dura 7-14 zile lucratoare. Cu o zi inainte de finalizarea productiei veti fi contactat pentru a confirma adresa de expediere a comenzii.


 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.