Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Carucior Book Completo Sportivo

Marca: Peg Perego

Disponibilitate:

-10%
Pret: 3499.00 Lei /Bucata
Pret cu TVA: 3149.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Carucior Book Completo Sportivo

DESCRIERE
 

Recomandat de la nastere pana la 15 kg.Culoare sasiu: Black

Varsta:0 - 3 ani

• Capotina se transforma in parasolar datorita fermoarului

• Dotat cu invelitoare de picioare - cu buzunar "maini calde" si aparatoare de ploaie.

• Maner-bara, rezistent si solid, reglabil in inaltime, cu suport pentru bauturi.

• MANEVRABIL, cu o singura mana. Libertate si facilitate in miscare cu 30% mai eficienta, caruciorul putand fi manevrat cu o o singura mana.

• Spatar reglabil in 8 pozitii (pana la pozitia orizontala) si suport de picioare reglabil in 2 pozitii.

• Bara de protectie detasabila, care se deschide/inchide, din cauciuc – siliconat, antialergic tratat - stimuleaza cresterea "dintisorilor"

• Centura de siguranta in 5 puncte.

• Roti din cauciuc-siliconat, dotate cu suspensii - care se pot roti 360º, cu bile incorporate ceea ce confera rezistenta in cazul deplasarilor pe teren accident si o usurinta in manevrabilitate cu 30% mai buna decat in cazul altor tipuri de roti. Rotile anterioare sunt fixe/pivotante, rotile posterioare sunt prevazute cu frana centralizata.

• Cos pentru accesorii -  amplu si practic, cu deschidere deosebit de facila datorita sistemului incorporat in cadrul cosului;

• Sasiu din aluminiu cu inchidere tip "carte” (cu o singura mana) centralizata pe manerul pozitionat posterior hamacului. Printr-o singura apasare a sistemului de inchidere, caruciorul se pliaza „dintr-o singura miscare”, devenind compact.

• Compact, se mentine vertical, putand fi deplasat ca un troller. Datorita sistemului de pliere, hamacul caruciorului este protejat, ramanand intotdeauna curat.

• Treapta antiderapanta, pentru transportul fratiorului.

• Hamacul este detasabil, pentru a putea instala confortabil pe sasiu landoul Navetta XL sauu cosul auto Primo Viaggio Tri-Fix. De asemenea, se poate instala atat cu fata catre mama, cat si in sensul normal de mers al caruciorului.

• Pe capotina se pot prinde jucariile preferate ale micutului tau. Aceasta  este dotata cu o ferestra pentru acces parental cu protectie UV (UPF 50+)

Sasiu: culoarea negru

Recomandat de la nastere pana la 15 kg

Culori :  Flamenco (rosu cu negru); Stone (negru cu gri); Mentha (verde deschis cu gri); College (bleumarin cu insertie de piele alba); Java (maro cu gri deschis); Miele (bej); Mokka (cacao cu lapte); Zaffiro (bleumarin), Beauty (rosu cu insertii de piele alba), Denim Black (jeans negru cu insertii de swarovski); Denim (jeans albastru); Scozia (material cadrilat - cu insertie de piele ecologica maro).

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.