Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Pat pentru copii tineret 101 Dalmatieni cu saltea inclusa 144 x 75 cm

Marca: PTRomania

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 597.00 Lei / Set
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:

Pat pentru copii tineret 101 Dalmatieni cu saltea inclusa 144 x 75 cm

Descriere

Pat pentru copii tineret 101 Dalmatieni cu saltea inclusa 144 x 75 cm

Patul pentru copii cu tematica "101 Dalmatieni" este o piesa de mobilier ideala pentru cei mici care iubesc aceasta indragita poveste cu dalmatiene si aventuri. Acest pat vine impreuna cu o saltea pentru a oferi un spatiu confortabil pentru somn si odihna. Iata o descriere mai detaliata a acestui pat:

Design atractiv cu tematica "101 Dalmatieni": Patul este decorat cu imagini ale adorabililor dalmatieni si poate include si personajele din celebrul film Disney. Acest design captivant aduce magia povestii "101 Dalmatieni" direct in camera copilului dumneavoastra.

Dimensiuni ideale pentru copii mici: Cu o lungime de 144 cm si o latime de 75 cm, acest pat este suficient de spatios pentru a oferi confort copilului, dar si usor de amplasat in majoritatea camerelor pentru copii.

Saltea inclusa: Patul vine cu o saltea adaptata pentru copii, asigurand un somn odihnitor si confortabil. Salteaua este proiectata pentru a sustine dezvoltarea sanatoasa a copilului in timpul somnului.

Constructie sigura si robusta: Patul este fabricat din materiale de calitate, avand in vedere siguranta copiilor. Marginile inalte si constructia robusta previn caderea accidentala din pat, oferind parintilor liniste.

Potrivit pentru copii mici: Acest pat este ideal pentru copiii mici, oferindu-le un loc confortabil si sigur pentru somn si odihna.

Usor de asamblat: Cu instructiuni clare si piese usor de asamblat, patul poate fi pregatit rapid pentru utilizare.

Acest pat cu tematica "101 Dalmatieni" este o alegere minunata pentru parintii care doresc sa ofere copiilor un mediu de odihna captivant si distractiv. Cu salteaua inclusa, acest pat este complet echipat pentru a satisface nevoile copiilor si pentru a aduce povestea preferata direct in camera lor.


Pat tineret 101 Dalmatieni - copiilor le place joaca, adora sa fie mereu in slujba dreptatii, acum impreuna cu minunatele personaje , vor rezolva toate "problemele" din lumea copilariei!
Pret pat tineret 101 Dalmatieni si dimensiuni:
Pat copii - 144x75 cm pentru 2 - 8 ani   cu saltea
Pentru siguranta copiilor:
- pentru un joc fara griji, laterale au fost concepute fara unghiuri ascutite, toate colturile au fost rotunjite si acoperite cu o banda de protectie;
- imaginea este viu colorata, atractiva pentru copii, peste vopsea, patul are un film incolor, aplicat la cald, foarte rezistent.
-patul respecta si standardele cautate de parinti pentru siguranta, rezistenta, confortul si pentru latura practica.
Materialul pat copii : este confectionat din pal 18 mm
Culoare pat copii : alb

Mobilierul pentru copii si juniori se realizeaza la comanda, in fabrica noastra din Bucuresti, in termen de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii finale ( telefonic si email) si exista posibilitatea, la anumite modele de  piese de mobilier, sa se perceapa un avans minim de 30% din valoarea totala a comenzii.

Transportul pentru acest model, la nivel national, indiferent de locatie este de 50 lei fara alte taxe suplimentare.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.