Antet
Intra in cont
Cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Cautare
Informatii





 

 


 
 
 
 
 
 
Smart Lab Toys
 
 
Santoro London

 

Patut bebe balansoar din lemn masiv, cu sertar, roti, laterale culisabile si inaltime reglabila a saltelei, Euro, 127x63 cm

Marca: BabySteps

Disponibilitate: Da

Pret cu TVA: 1444.00 Lei / Bucata
transport
Bucuresti - Gratuit!
Tara - Gratuit!
express 24 H
Comanda telefonic rapid si usor de Luni pana Vineri in intervalul 09:00-17:00:
Patut bebe balansoar din lemn masiv, cu sertar, roti, laterale culisabile si inaltime reglabila a saltelei, Euro, 127x63 cm

Patut bebe balansoar din lemn masiv, cu sertar, roti, laterale culisabile si inaltime reglabila a saltelei, Euro, 127x63 cm

Descriere
Patut bebe balansoar din lemn masiv, cu sertar, roti, laterale culisabile si inaltime reglabila a saltelei, Euro, 127x63 cm
Raffaello Design propune prin patutul din colectia "Euro", un model in stil clasic italian interpretat modern, care surprinde prin pretul accesibil pentru mobilier de lux fabricat in Italia. Linia eleganta este completata de functionalitate, patutul permitand configurarea in functie de varsta bebelusului. Sertarul, incorporat cu maiestrie in linia de design, este util si incapator, asigurand confort si un plus de organizare in camera bebelusului.
Patutul pentru bebe si copii Euro din lemn masiv de fag este rezistent, durabil si stabil. Finisat cu vopsea speciala non-toxica pe baza de apa conform normelor si reglementarilor Europene. Patutul are un suport pentru saltea foarte rezistent, prevazut cu lamele pentru o mai buna aerisire a saltelei, foarte util deoarece este reglabil pe doua nivele de inaltime, 0 - 6 luni si nivel pentru 6 luni - 5 ani, in functie de varsta copilului. 

Patutul este prevazut cu sertar inferior, spatios si foarte util pentru depozitarea lucrurilor bebelusului. 

Garantia de longevitate este asigurata de materialul si manopera solida.

Materiale de inalta calitate!

Fabricat din lemn masiv de fag de prima clasa, Patutul Euro este acoperit cu doua straturi de vopsea alba, semi-mata, certificata ca substanta non-toxica.

Functionalitate de exceptie!

Inaltimea saltelei este reglabila, pe 2 niveluri, oferind copilului confortul necesar in fiecare etapa de dezvolatare. Suportul de saltea, somiera, este creata din lamele de lemn care garanteaza o buna ventilatie.

Theeter - Balustrada creata special pentru dintisorii in crestere:
Laterala lunga a patutului este acoperita cu o protectie suplimentara siliconata, care il va feri pe copilas de ingerarea vopselei, ii va alina durerile gingivale din perioada de crestere a dintilor si va proteja patutul de muscaturi.

? Inaltime reglabila! Suportul pentru saltea poate fi reglat pe 2 nivele diferite pentru un acces mai usor la bebelusi (0 - 6 luni / 6 luni - 3 ani)

? Somiera ortopedica, obligatoriu pentru sustinerea corecta a coloanei vertebrale in curs de formare a bebelusului. Suportul saltelei in forma de gratar si lamele din lemn masiv de fag nelacuit, ceea ce permite aerarea saltelei, ofera siguranta, dezvoltarea sanatoasa a copilului si un somn relaxant.
? Ambele laterale sunt culisabile, dar se poate bloca una dintre ele cu feroneria din dotare 

Siguranta pe primul loc! Distanta la care sunt asezati balustrii patului este conforma cu standardele europene de siguranta, asa incat copilul sa nu poata sa iasa sau sa se blocheze printre lamele si in acelasi timp sa-i permita o buna observare a spatiului inconjurator. De asemnea, Muchiile si colturile patutului sunt rotunjite pentru a preveni eventualele accidente.

? 4 roti pivotante ce permit mutarea patutului cu usurinta si in siguranta ( 2 cu blocatori )

? Sertar sub patut pentru depozitare

? Transformabil - posibilitatea de a detasa laterala mobila din fata patului pentru a permite transformarea in pat de zi/canapea putandu-se folosi pana la varsta de aproximativ 5 anisori

? Elemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate

? Vine accesorizat cu talpici de leganare 

? Toate lacurile folosite sunt din substante non-toxice si foarte rezistente in timp, in conformitate cu standardele CE

? Toate muchiile sunt rotunjite pentru a preveni accidentele

? Distanta dintre toti balustrii din componenta patului, cat si forma acestora, sunt caracteristici esentiale ale patuturilor Baby-Italia, fiind astfel gandite pentru a ocroti copii de accidentari si orice evenimente neplacute, atunci cand, la varsta de doar cateva luni, incep sa se miste.

? Construit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu

? Respecta toate standardele de calitate ale UE

 

DATE TEHNICE

DIMENSIUNI EXTERIOARE: 130 X 71 cm / H 110 cm    

DIMENSIUNI INTERIOARE (pentru saltea): 127 x 63 cm,  astfel incat procesul de culisare al saltelei sa fie unul foarte usor.

CULOARE: Alb/Gri sau Alb/Gri porumbel (Intreaba despre disponibilitate)

GREUTATE PRODUSULUI: 36 kg

MATERIAL: lemn masiv de fag  cu elemente din pal la sertar

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in cateva minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul afisat nu include montajul, salteaua, alte piese de mobilier si accesoriie din imaginea de prezentare a produsului.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
Din aceeasi categorie:
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Website detinut de JucariiDeVis.ro

JucariiDeVis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.