Papusile Premium Nines D Onil au ajuns acum in Romania

Papusile Premium Nines D Onil au ajuns acum in Romania

Conceput in 1985, Nines Artesanals d’Onil este o companie de papusi handmade cu multi ani in spate, care a fost formata din mai multe generatii prin care s-au transmis valorile pe care si-au dorit de la inceput sa le reflecte.

De la designul de expresie la asamblarea papusilor pana la tesaturi si rochii, totul este handmade, cautand mereu cea mai inalta calitate, avand grija de fiecare detaliu si dand o nota speciala design-urilor.

Magazin jucarii papusi nines d onil

Papusile sunt unul dintre cele mai vechi jocuri din istorie si au deservit diverse scopuri, precum dezvoltarea jocului simbolic, care le permite copiilor mici sa inteleaga situatii din viata adulta prin medii generate cu ajutorul imaginatiei.
Dar papusile Nines Artesanals d’Onil nu numai ca ii fac pe copii sa zambeasca, ci si cei cu nevoi speciale pot beneficia de acest tip de jucarie, deoarece ajuta persoanele cu Alzheimer sau dementa sa reduca alterarile cauzate de aceste boli, facilitand calea catre recuperarea bunastarii lor emotionale.

Papusile de jucarie detin ecusonul de calificare de artizan din Comunitatea Valenciana, care indica faptul ca fabricarea produselor lor urmeaza un proces artizanal de la inceput pana la sfarsit.

Colectia de Papusi Nines D Onil este acum disponibila prin magazinul nostru www.JucariiDeVis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>